Öncelikle selamlar. Nostalji olsun diye Steam'dan GTA3, GTA VC ve GTA SA aldım. Fakat GTA SA harici diğer oyunlar başlıktaki hatayı veriyor.
Uyumluluktan 640x480 yapmayı denedim olmadı. Uyumluluk modunu da değiştirdim yine işe yaramadı. Yardımınıza ihtiyacım var.
GTA-III dosyasına sağ tıklayıp 'Özellikler' bölümüne git, bu bölümde Uyumluluk Modu'nun altında bulunan ve kapalı olan 'Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modu' tikini etkinleştir, o bölüm açıldıktan sonra ok'a tıklayın ve Windows XP (Service Pack 2)'yi seçin ve Uygula'ya basarak kaydedin ve çıkın.
GTA-III dosyasına sağ tıklayıp 'Özellikler' bölümüne git, bu bölümde Uyumluluk Modu'nun altında bulunan ve kapalı olan 'Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modu' tikini etkinleştir, o bölüm açıldıktan sonra ok'a tıklayın ve Windows XP (Service Pack 2)'yi seçin ve Uygula'ya basarak kaydedin ve çıkın.
İnternet üzerinden biraz araştırma yaptım fakat aynı metodlar var, uyumluluk yerinde ki 'Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu' bölümü içerisinde ki tüm işletim sistemlerini teker teker deneyin, tek bildiğim bu.
İnternet üzerinden biraz araştırma yaptım fakat aynı metodlar var, uyumluluk yerinde ki 'Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu' bölümü içerisinde ki tüm işletim sistemlerini teker teker deneyin, tek bildiğim bu.
Hepsini denedim ama sonuç hala aynı. Rockstar'ın eski oyunları PC de hep kronik sıkıntılı. Yapacak bir şey yok, iade edeceğim.
Merhabalar. Sorunu arkadaşımın yardımı ile çözdüm. Aynı sorunla karşılaşanlar için buyrun link;
Fixed Aspect Ratio Fixed HUD Fixed Field of View Many different options available in the ini file Installation: Download and extract the archive to the game directory, where the exe is locat...
github.com
bu dosyaları GTA III'ün içine attım ve oyun sorunsuz açıldı.