GTA IV Bırakılır Mı?

GTA IV'nin fizik motoru ve hikayesi güzeldi. Fakat No-CD olayı yüzünden oyuncu sayısı çok düştü. Benim gibi oyunu kutulu alanların çoğu bilgisayarında CD girişi olmadığı için oyunu oynayamıyor.

Bu oyunu nasıl Very High ta oynuyorsunuz ya bende de RTX 2060 var oyunun bazı yerlerinde felaket kasıyor
reis valla bende tık donmuyor kasmıyor
GTA IV'nin fizik motoru ve hikayesi güzeldi. Fakat No-CD olayı yüzünden oyuncu sayısı çok düştü. Benim gibi oyunu kutulu alanların çoğu bilgisayarında CD girişi olmadığı için oyunu oynayamıyor.
doğru
Aslında kazandıklarının yanında server harcamaları sakız parası gibi gelir şirkete. Neden kapattıkları hakkında fikrim yok. Aktif oyuncu sayısı sanırım çok az. Bu yüzden kesmiş olabilirler.
arkadaş bulsam gircez de yok sıkıntı orda:D yoksa server açık
Serverların hepsi mi kapandı? 2 sene önce arkadaşla fena eğleniyorduk onlineda. Gerek fizik gerek grafik açısından çok sağlam bi' oyundu. Hikayesine zaten laf yok. Araba sürmek oyundaki görevlerden daha zordu benim için. Özellikle hızla giderken viraj için yavaşlamaya yarım kilometre öteden başlamak... Biraz geç çıkarıp geri kalanları halletseler çok daha iyi bi' oyun olurdu. Bu arada desteğin çekilmesi normaldir. Adamlar kar elde etmiyor artık. Yine de oyunun yeri bende ayrı.
hala oynayan var ama

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı