Çözüldü GTA IV “connecting to Rockstar Games service” hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

withme

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam üzerinden “oyna” ya tıkladıktan sonra Rockstar Launcher'i açıp “connecting to Rockstar Games service” diyor ardından siyah tonda bir ekran alıyorum Rockstar logosuyla birlikte ve sonra kapanıyor. Kısaca oyun başlatılmıyor, kapanıyor.
Not: Dosya doğrulama yaptım 100 MB dosya indirdi ama açmadı yine oyunu.

Çözüm
Belgelerim > Rockstar Games ve C:\Program Files (X86)\Rockstar Games dosyalarını silip tekrar deneyin.

Rockstar şifremi unuttum hatırlamıyorum, bu sebeple silersem şifremin gideceğinden endişeliyim. Başka bir çözüm yolunuz var mı lütfen?

Sorunu çözdüm Kaspersky Antivirüs yüzünden oyun açılmıyormuş. Antivirüsü kapatmam gerekti açılması için.
Belgelerim > Rockstar Games ve C:\Program Files (X86)\Rockstar Games dosyalarını silip tekrar deneyin.

Rockstar şifremi unuttum hatırlamıyorum, bu sebeple silersem şifremin gideceğinden endişeliyim. Başka bir çözüm yolunuz var mı lütfen?

Sorunu çözdüm Kaspersky Antivirüs yüzünden oyun açılmıyormuş. Antivirüsü kapatmam gerekti açılması için.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı