GTA IV denilen kadar iyi mi?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Arkadaşım çok iyi olduğunu söyleyip duruyor. Bende uzun zamandır hikayeli bir oyun arıyordum. GTA V düşünüyordum fakat düşük FPS'de pek zevk almam diye düşündüm ve GTA IV nasıl diye araştırmaya başladım. Geçmişte 15-20 dakikalık bir deneyimim vardı ve fizik bakımından iyi bir oyundu. Peki, hikaye bağımından da iyi mi? Hikayesi sıkar mı?

Oyunları çıktığı seneye göre değerlendirmek lazım ve 2008 senesine göre oldukça efsane oyundu. Sıkılacağınızı düşünmüyorum.

Arkadaşım çok iyi olduğunu söyleyip duruyor. Bende uzun zamandır hikayeli bir oyun arıyordum. GTA V düşünüyordum fakat düşük FPS'de pek zevk almam diye düşündüm ve GTA IV nasıl diye araştırmaya başladım. Geçmişte 15-20 dakikalık bir deneyimim vardı ve fizik bakımından iyi bir oyundu. Peki, hikaye bağımından da iyi mi? Hikayesi sıkar mı?

Hikayesi güzel dediğiniz gibi fizik motoru da çok güzel kasvetli karanlık bir havası var sadece o bazen can sıkabiliyor ben hikayesini bitirmedim zamanında arabayla kaza yapmak için giriyordum zevkli oluyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı