GTA IV vs GTA V

GTA 4 mü yoksa GTA 5 mi daha iyi?

• GTA IV

Oy: 101 40,9%
  • GTA V

Oy: 146 59,1%

• Oy verenlerin toplamı
    247
GTA 4 araba mekanikleri hiç hoşuma gitmiyor sağ sol yapıyorsun araba devriliyor çok abartılı fizikleride hoşuma gitmiyor dünyasıda hoşuma gitmiyor hikayesi güzel ama GTA 5 daha iyi. Zamanında GTA 4 de güzeldi o zamanlarda GTA SA ile karşılaştırılıyordu GTA 6 çıkarsa GTA 6 vs GTA 5 gibi konularda görürüz artık.

Gerek fizik motoruyla, gerekse de hikayesiyle bana göre GTA IV öndedir. İkisini de bitirdim ama GTA V oyununu bitse de kurtulsam artık cinsinden oynadım. Oyun çok bayık gelmişti bana. GTA IV ise hikayesiyle beni o karanlık şehrin içine sürükledi.

Abi bence GTA 5'in GTA 4 gibi fizikleri gerçekçi yapalım gibi düşünüldüğünü düşünmüyorum, GTA V oynarken çok sıkmayacak, oyunu baltalamayacak fiziklerle yapılmış, GTA 4'te araba fizikleriyle bir görevi yapmak bazen işkence gibi geliyordu, hızlı araba takip görevlerinde, kovaladığımız arabanın yolda yağ gibi akıp giderken, bizim, oyunun fizikleriyle emanet emanet gitmemiz gibi gibi, araba takip olayı GTA 5'de de vardı ve araba fizikleriyle rahatça arabayı takip edebiliyorduk.
GTA 4'ün NPC fiziklerini severim ama GTA 5 genel kalite anlamında GTA 4'ten gözle görülebilir şekilde üstündür. GTA 4'ün optimizasyon gibi oyunu baltalayan sorunları var, GTA 5'de hiç bu tarz bir sorun yaşamamıştım. GTA 4'ü bende severim, benim içinde özel bir yeri var ama adam akıllı oynayabildiğimiz bir oyun değil.

Dostum haklısın.

Dostum haklısın.
Sağol.
Gerek fizik motoruyla, gerekse de hikayesiyle bana göre GTA IV öndedir. İkisini de bitirdim ama GTA V oyununu bitse de kurtulsam artık cinsinden oynadım. Oyun çok bayık gelmişti bana. GTA IV ise hikayesiyle beni o karanlık şehrin içine sürükledi.

Sana katılamayacağım her yanıyla GTA V daha iyi.
GTA 4 araba mekanikleri hiç hoşuma gitmiyor sağ sol yapıyorsun araba devriliyor çok abartılı fizikleride hoşuma gitmiyor dünyasıda hoşuma gitmiyor hikayesi güzel ama GTA 5 daha iyi. Zamanında GTA 4 de güzeldi o zamanlarda GTA SA ile karşılaştırılıyordu GTA 6 çıkarsa GTA 6 vs GTA 5 gibi konularda görürüz artık.

Görüşürüz GTA V 6'da.

Bana sorarsanız GTA V derim GTA IV çok oynamadım ama 5 sene boyunca PlayStation 4'te GTA V oyununu oynadım. Oyuna her oynadığımda gerek grafikleri gerek açık dünyası çok ama çok iyi. GTA IV mekanik olarak iyi tabii. Benim yanıtım GTA V olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı