GTA IV FPS sorunu

kerimcan3221

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu medium ayarlarda 1680*1050 çözünürlükte açıyorum 25FPS civarı alıyorum ama ayarları low ve çözürlüğü 1600*1200 yapınca FPS 15-20 arasında geziyor. Bunun nedeni nedir?

An itibariyle High ayarlarda Low ayarlardan daha fazla FPS alıyorum.

Bir daha söylememe gerek var mı?

Bir de chrome açıkken RAM in %35 inin kullanılması hepsini tarayıcının kullandığı anlamına gelmez. Daha fazla bir şey kanıtlamaya çalışmayabilirsin.
Rabbim senin gibi çok biliyorum sanıp bilgi sahibi olmayanların şerrinden korusun bizleri. Sistem açıldığı anda msconfig ayarlarında hiçbirşey ekli olmamasına rağmen RAM kullanımı %35-40 arasında geziyor. Sistem temiz yeni formatladım Windows 7 32 bit Ultimate.

DDR2 sistem yani yeni nesil bir bilgisayar değilki sistem bileşenlerinin hepsini isteyesin. Mühim olan parçalar bunlar bence şu anda.

An itibariyle High ayarlarda Low ayarlardan daha fazla FPS alıyorum.

Rabbim senin gibi çok biliyorum sanıp bilgi sahibi olmayanların şerrinden korusun bizleri. Sistem açıldığı anda msconfig ayarlarında hiçbirşey ekli olmamasına rağmen RAM kullanımı %35-40 arasında geziyor. Sistem temiz yeni formatladım Windows 7 32 bit Ultimate.
Kendimi tutardım ama... msconfig deki hiç bir hizmet açık olmazsa bilgisayarın internete bile girmezdi. Cahillik diyorum ve konuşmayı bitiriyorum. Belki bi şeyler öğrenirsin diye son kez: DDR RAM ler için kullanılan bir terimdir. Sistemin tamamıyla bir ilgisi yok.

ZVW1DG.png

:* Başlatma sekmesindeki herşey kapalı sistem temiz yani.
Ve sistem daha dün formatlandı.

Kendimi tutardım ama... msconfig deki hiç bir hizmet açık olmazsa bilgisayarın internete bile girmezdi. Cahillik diyorum ve konuşmayı bitiriyorum. Belki bi şeyler öğrenirsin diye son kez: DDR RAM ler için kullanılan bir terimdir. Sistemin tamamıyla bir ilgisi yok.

RAMler DDR2 olduğuna göre i7 4790k olacak hali yok değil mi :) DDR2 RAM Soket 1150-1155-1156 ile çalışacak hali yok. RAM bilgisine bakarak sistem hakkında tahminlerde bulunabilirsin en azından. Tartışmaya çevirmeyelim lütfen.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı