2 267994 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 67 28 Kasım 2022 #1 Şu oyunu sorunsuz bir şekilde oynamak mümkün değil mi ya? 2 GB GTX950M laptop var Steam'den indirdim dün, şu alttaki videodakileri yaptım yine 30 FPS altında. Bir şekilde hiç kasmadan oynayabilen varsa yardımcı olur musunuz? Çıldıracağım az kaldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2022
Şu oyunu sorunsuz bir şekilde oynamak mümkün değil mi ya? 2 GB GTX950M laptop var Steam'den indirdim dün, şu alttaki videodakileri yaptım yine 30 FPS altında. Bir şekilde hiç kasmadan oynayabilen varsa yardımcı olur musunuz? Çıldıracağım az kaldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 2 267994 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 67 28 Kasım 2022 #11 Sorun değil ya benim için. Çok zamanım olmuyor zaten. Teşekkür ederim ilginiz için. Artı 0 Eksi