Sürprizbozan İnceleme GTA IV mini eleştiri

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bazı kişilerin tetikleneceğini tahmin etmiştim hocam zaten ama sorun yok
Yıl olmuş 2024 Türkiye'de hala daha "hangi oyunun grafikleri daha iyiyse o daha iyidir" mantalitesi hüküm sürdüğünden Türkiye'de Rockstar oyunlarını eleştiremiyorsun maalesef, hemen laf yağdırmaya, aşağılamaya başlıyorlar. Globalde bile bu saçma düşünce yapısı ortadan kalktı insanlar çok daha iyi game design ortaya koydukları için indie oyunlara sardılar ama Türkiye hala "fizik yoksa çöptür agam" kafası, biraz büyüyün arkadaşlar ya cidden.

Açıkçası senin fikrinin benim ve bu forum için hiçbir önemi yok dostum.
Oyunu övseydi de aynı şeyi söyleyecek miydin? Kesinlikle hayır. Ayrıca bu minvalde senin fikrinin de hiçbir önemi yok fakat yine geldin buraya yorum attın.

Açıkçası senin fikrinin benim ve bu forum için hiçbir önemi yok dostum.

Şu resme bakıp ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz. Bu yüzden fikrinizin bir önemi yok.
Eklemeyi unuttum 2008'de çıkan oyunu 2023 yılına göre değerlendirmeyle bir sonuç elde edemesiniz.

Dosya Ekleri

• 1695148340906.png
    526,8 KB · Görüntüleme: 84
16 yıllık oyun bu, o zamana göre grafikleri ve fizik motoru aşırı aşırı iyi.

Şu resme bakıp ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz. Bu yüzden fikrinizin bir önemi yok.
Eklemeyi unuttum 2008'de çıkan oyunu 2023 yılına göre değerlendirmeyle bir sonuç elde edemesiniz.
Metacritic puanlarının bir önemi yok, tıpkı Metacritic puanlarıyla oyun öven/gömenlerin fikrinin öneminin olmadığı gibi. Çünkü o fikir sana ait bile değil, Metacritic yüksek puan verdi diye oyun övüyorsan hiç övme daha iyi.

Bakın üst mesajlarımda "Türkiye'de Rockstar oyunu eleştirilmez" demiştim birisi de benim başıma damlamış, üşenmemiş profilime girip "hahaha" ifadesi atmış, muhtemelen profilime açık aramak için girdi "dur bakayım dalga geçilecek bir şey var mı?" diyerekten ama bir şey bulamamış sanırım Türkiye'de Rockstar yapımı eleştirirseniz bu tarz şeylere maruz kalırsınız, karşı argüman sunana her zaman saygım vardır, düzgünce tartışırım ama "hahaha" atıp geçmek, ben hiçbir şey bilmiyorum ama yine de haklıyım demek gibi bir şey.

Son düzenleme:
Bu oyunu ben de sevemedim. Ek paketleriyle birlikte birkaç defa bitirdim ama hiçbir zaman keyif alamadım. Oyunun en büyük sıkıntısı kendini çok tekrar etmesi. Ana hikâye çok uzun ama oyunda bu hikâyeyi kaldıracak içerik yok. Neredeyse tüm ana görevler bir mekânı basıp çatışmak üzerine kurulu, saatler boyunca bunu yapmak oldukça sıkıcı.

Onun dışında hikâye bitirilince yapilabilecek bir şey yok oyunda. Oyun bitirildikten sonra Niko'da çok para oluyor ancak oyunda parayla silah almak dışında hiçbir şey yapılamıyor. Şehir bu konuda bomboş, ne araç özelleştirilebiliyor ne de ev alınabiliyor. Oyunu bitirdikten sonra oynamaya devam etmek için oyun bir sebep vermiyor, çünkü içerik yok. Vuruş hissi falan iyi ama yine de bu bir yere kadar idare edebiliyor.

Oyunu kısa sürede kusa kusa bitirdim, cidden bu zamanda oynancak oyun değil. Gider Mafia 3 oynarım hiçbir fark yok o da mafia bunda da gidip herkesin mekanını basıp öldürüyoruz. Yazdığına katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…