Sürprizbozan İnceleme GTA IV mini eleştiri

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dost Kayaoğlu Undertale öven biri. Beden yaşı olarak yetişkin olsa bile zeka olarak değil. Kafası 90'lı yıllarda çocukluk dönemlerinde kalmış.
Sana kesinlikle katılmıyorum. Undertale bana göre başyapıttır. Sen galiba 8bit oyunları görünce bune abi bu çocuk oyunun diyip oynamıyorsun

Dost Kayaoğlu Undertale öven biri. Beden yaşı olarak yetişkin olsa bile zeka olarak değil. Kafası 90'lı yıllarda çocukluk dönemlerinde kalmış.
Anime müptelası heriften ne beklersin ki.

Ana karakterin hedefinin para kazanmak olduğundan bahsetmişsiniz de yanlışınız var yani karakterin Amerika'ya gelme sebebi zaten intikam almak ve oyundaki asıl amacı o adamı bulup intikam almak üzerine kurulu.

Konu sahibi hikayeyi atlayarak oynamış galiba.

Anime müptelası heriften ne beklersin ki.

Ana karakterin hedefinin para kazanmak olduğundan bahsetmişsiniz de yanlışınız var yani karakterin Amerika'ya gelme sebebi zaten intikam almak ve oyundaki asıl amacı o adamı bulup intikam almak üzerine kurulu.
Peki görevleri de bu amaç uğruna mı yapıyor. Amerikaya gelme sebebinden bahsetmemişim incelemede ama evet haklısın geliş amacı o. Ama amaca hizmet edecek görev çok az yapıyor.

Gta 4'te de bi zahmet "S" tuşuna bas. Mafia 2'de bassan da durmuyor araba.
Virajda frene basın arabayla bir isterseniz. Yüksek hızda ucundan dönerken. 😃

Araba fiziğini tamamen kapatmıyor mod, daha kullanışlı hale getiriyordu. İsterseniz link atabilirim.
Hocam atarsanız çok iyi olur. Bir daha denerim o şekilde.

Virajda frene basın arabayla bir isterseniz. 😃

Hocam atarsanız çok iyi olur. Bir daha denerim o şekilde.
Aga ikisini de oynayıp bitirdim GTA 4 daha eğlenceli. Sürüş mekaniği sana göre 5 daha iyidir kesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı