Çözüldü GTA IV paul Out of memory hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

saoleite

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben dün playstore'da indirime giren GTA IV EFLC satın aldım. Bugun yükledim sitedeki önerileri dikkate alarak yaptım fakat en son ulaştığım sonuç aşağıdaki resimde:

Socail club out of memory.png

Burayı aşamıyorum lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Social clube neden üye oluyorsunuz. Orda "out of memory" demiş. Buda bellek yetmiyor anlamına gelmekte.

Tamamda üye olmadan nasıl oyuna giriş yapabilirim... anlamadım.

Oyun Orijinal bu yüzden üye oldum multiplayer de oynayabilmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belkide yüklediğiniz diskte yer kalmamıştır. GTA IV'ün orjinali yok bende o yüzden kesin bişey söyleyemem. Belki siz kayıt olduktan sonra bişeyler daha indirebilir. Harddiskinizde yer yoksa yer açın.

Sorunu çözdüm nasıl çözdün derseniz kapalı modda giriş yaparak girdim oyuna bu seferde oyundaki grafik ayarlarını degiştiremiyorum...

Oyunun yüklü olduğu klasörde commandline adında bir metin dosyası oluştur ve içine bunları yazıp kaydet:

Kod:
-availablemem 200.0
-norestrictions
-percentvidmem 100%

dediğiniz gibi yaptım oldu fakat oyunda aşırı fps düşüşü ve videonuz da yayınladığınız windows8 için gta 4 videosundaki gibi banada güncelleme geldi yüklüyor sonra yeniden başlatmamı istiyor bende başlatıyorum bu seferde yine güncelleme istiyor anlam veremedim 3-4 defa denedim...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı