GTA IV - Revocation nedir ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.553
G

Gamiurams

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar bugün Playstore ile almış aldığım GTA IV yükledim. Bir kaç saat lanet bir laptop ile en düşük ayarlarda oynadım. Baktım olacak gibi değil sildim ve silerken Revocation diye bir şey geldi. Kendi orijinal serial kodumu gösterdi ve revoke activation manually tıkladım. Successfully yazdı. Şimdi ben ne yaptım ? Bu Revocation nedir ? Lütfen yardımcı olun.

@Recep Baltaş

revokemanual2.jpg

"Lisansınız başarıyla kaldırıldı. Seri kodunuzu ve iptal kodunuzu (revocation) kaydedin, bu uygulamayı kaldırdığınıza dair bir kanıttır! Lütfen bu iki kodu destek ekibine gönderin, böylelikle en fazla aktifleştirme sayısını sıfırlayacaklardır." Bu sistemi bilmiyorum ama şöyle bir çıkarım yaptım ben: Tek bir seri numarasıyla birden fazla bilgisayara kurulum yapmaman için böyle bir önlem almışlar, oyunu kaldırırken ilgili seri kodu da kaldırdığına dair onay veriyorsun ve eğer "Seri numara zaten kullanımda" gibi bir hata ile karşılaşırsanız bu kodlarla kullanımda olmadığına dair kanıt sunmuş oluyorsunuz. Siz her ihtimale karşı bu kodları güvenli bir yere kaydedin, başka zaman tekrar yüklemek isterseniz ve sorun çıkarsa lazım olacak büyük ihtimal.

"Lisansınız başarıyla kaldırıldı. Seri kodunuzu ve iptal kodunuzu (revocation) kaydedin, bu uygulamayı kaldırdığınıza dair bir kanıttır! Lütfen bu iki kodu destek ekibine gönderin, böylelikle en fazla aktifleştirme sayısını sıfırlayacaklardır." Bu sistemi bilmiyorum ama şöyle bir çıkarım yaptım ben: Tek bir seri numarasıyla birden fazla bilgisayara kurulum yapmaman için böyle bir önlem almışlar, oyunu kaldırırken ilgili seri kodu da kaldırdığına dair onay veriyorsun ve eğer "Seri numara zaten kullanımda" gibi bir hata ile karşılaşırsanız bu kodlarla kullanımda olmadığına dair kanıt sunmuş oluyorsunuz. Siz her ihtimale karşı bu kodları güvenli bir yere kaydedin, başka zaman tekrar yüklemek isterseniz ve sorun çıkarsa lazım olacak büyük ihtimal.

Zaten Playstore hesabımda kod kayıtlı duruyor. Yani şu an ilk günkü almış gibi orijinal kodum duruyor sanırım. Çünkü yeni alacağım masaüstü bilgisayara yüklemeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı