GTA IV ve W8.1 uyumluluk

  • Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 70
  • Görüntüleme 6.425
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kağıthane. Casperdan aldım masaüstünü. Laptop ta samsung. Masaüstü formatı casper cdsi ile ben kendim attım alır almaz çünkü casper saçma şeyler yüklüyor. Laptop ta harddisk bozulmuştu garantiye yolladım yeni harddiske format atıp yolladılar kendim format atmadım. Kuzenime casper cd si ile korsan kurulum yaptım onda da çalıştı.
 
GTA IV eski bir oyun. Ama işletim sistemi yeni olduğu için uyması lazım.

Başka sitelere de baktım. Sorunsuz çalıştıranlar var. Çalıştıramayıp ben hala XP kullanıyorum diyen mal'lar da var. Neyse hafta sonu Vatan PC'den almayı düşünüyorum. Ama Net'te yazanlar canımı sıktı. Bu arada orijinal oyunun kurulumu nasıl oluyor?

Konuşma biçimini düzelt ! XP kullanana sen laf yapamazsın. Şahsen ben diğer bilgisayarımda kullanıyorum ve gayette memnunum.
 
Ya oyunun çalışacağından emin olsam hemen orijinal alıcam zaten. Hocam birde siz bakın. W8.1'e diğer sitelerde çamur atanlar var. @Recep Baltaş .

Gayet'te kullanabilirsiniz. Üstünüze alınmanıza gerek yok. Benim öyle konuşma biçimim XP'yi daha üstün gören XP kullanıcılarına. @Silinen üye
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı