GTA IV vs GTA V vs GTA San Andreas

Kesinlikle GTA IV derim. Oynanışı, karakterleri ve hikayesi beni daha çok içine çekiyor. Hatta GTA'lar için GTA IV ve diğerleri diyebilirim. GTA IV: Gerçek Amerika iken diğer GTA'lar Amerikan Rüyası'dır benim için.
GTA IV'ün oynanışı nasıl iyi? Arabayı döndürene kadar duvara tosluyorum. Şimdi gerçekçilik diyebilirsiniz ama o zaman ben oyundan zevk alamadıktan sonra gerçekçiliğin anlamı kalmıyor. Bir de oyunun büyük kısmında sürekli arabayla göreve gidiyoruz ve araba mekaniklerinin kötü olması oyundan bıktırıyor. Oyunu 28 saatin sonunda bıraktım.

Nostalji falan değil San Andreas açık ara zirve. GTA 5 de güzel ama San Andreas çok iyi hissettiriyor. San Andreas'ın atmosferi çok güzel 3 tane devasa şehir bir kaç tanede hatrı sayılır kasaba büyük bir mapi var modlandığı zaman da bambaşka bir seviyeye çıkıyor. GTA 5'e ısınamadım ben bir zamandan sonra sıkmaya başlıyor.

Nostalji falan değil San Andreas açık ara zirve. GTA 5 de güzel ama San Andreas çok iyi hissettiriyor. San Andreas'ın atmosferi çok güzel 3 tane devasa şehir bir kaç tanede hatrı sayılır kasaba büyük bir mapi var modlandığı zaman da bambaşka bir seviyeye çıkıyor. GTA 5'e ısınamadım ben bir zamandan sonra sıkmaya başlıyor.
Bu arkadaşın söylediklerine katılıyorum. Bahsedilen üç oyunuda bitirmiş olarak söylüyorum, açık ara Grand Theft Auto San Andreas diyebilirim.

GTA IV'ün oynanışı nasıl iyi? Arabayı döndürene kadar duvara tosluyorum. Şimdi gerçekçilik diyebilirsiniz ama o zaman ben oyundan zevk alamadıktan sonra gerçekçiliğin anlamı kalmıyor. Bir de oyunun büyük kısmında sürekli arabayla göreve gidiyoruz ve araba mekaniklerinin kötü olması oyundan bıktırıyor. Oyunu 28 saatin sonunda bıraktım.
Fizikler aşırı hoşuma gidiyor benim. Döneminin ötesinde ve ben hala seviyorum. GTA IV'ün bir gelişmişi RDR2 zaten. Araba konusunda ben hiç zorlanmadım bu arada. Siz diğer GTA'lardan dolayı alışamadınız sanırım ama ben 10 yıldır oynadığım için hiç zorluk yaşamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı