GTA Online Arkadaşla Görev Yapma

ImortalSwerd

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
551
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün arkadaşımla GTA Online başladık. Beraber görev yapmak istiyoruz ama nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Hocam ben en son 5 yıl önce oynadım fakat sistem hala aynıdır muhtemelen. Telefon üzerinden görev oluşturup davet ediyorduk birbirimizi. Ama öncelikle HOME tuşuna basıp Social Club'dan arkadaşlık isteği gönderip eklemeniz lazım. Sonra tekrar aynı yerden oyuna girdiğinizde davet edip aynı haritada oynuyor olmanız lazım. Ardından görev oluşturunca lobiden davet edebilrisiniz ya da Social Club üzerinden.
 
İlk olarak social club'dan birbirinizi eklemeniz gerekiyor. Ardından göreve girdiğinizde lobi de invite atabilirsiniz
Lobi dediğiniz kısım şu kısım mı?
 

Dosya Ekleri

  • unknown.png
    unknown.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 1.648
Oyuna girdiğinizde ESC basın. ONLINE seçeneğine tıklayın. Orda JOBS diye bir seçenek olacak. Ona tıklayın. Ordaki 4 seçenekten "Rockstar Created" olana basın. Sonra gelen listeden "Missions"a basın. Ordan istediğiniz görevi seçip yapabilirsiniz. (Bu arada arkadaşınızla aynı serverda olmanız lazım. Bunun içinde Social Club tan arkadaş ekledikten sonra oyuna gelip ESC basıp FRIENDS sekmesine geçin. Tüm arkadaşlarınız görünecek. Ordan oynamak istediğiniz arkadaşınızı bulup üstüne mouse ile bir kere tıklayın. Sonra "Send Game Invite" seçeneğine tıklayın.)

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
 
Ayarlarınızı onayladıktan sonra (confirm settings e tıkladığınız zaman) menüde invite players'a tıklayın.
oradan invite friends e tıklayarak davet edebilirsiniz.
 
Lobi dediğiniz kısım şu kısım mı?
Hocam her görevde (ki attığınız bir görev değil) "Invite Players" seçeneği çıkmıyor. Oyuncuların "Quick Join" seçeneğinden seçmesi lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı