GTA Online bunker ve clubhouse seçimi ne olmalı?

Daha fazla  
GTA Online premium Edition'um var ve bunker ya da clubhouse alacaktım. Daha önceden richards majestic 51 apartmanını almıştım kendi paramla. Şimdi premium Edition'dan kaynaklı oyun bir tane ücretsiz bunker ve clubhouse veriyor. Ama ikisi de apartmanıma uzak ve şehir dışında onları alınır mı? 1.2 milyon param var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun ücretsiz verdiği bunker uzak ama alayim mi fulleyebiliyorum. Bir de gun locker vb şeyler var hepsini almama gerek var mı?

Oyundaki tüm bunkerlar uzak yerlerde zaten hiç yakın olan bunker yok özellikleri fullersen kazandığının 2 katını kazanırsın YouTube'da Alejandro isim bir YouTuber var GTA Online içerikleri çekiyor bunker rehberi de var bir göz at istersen.

Bunker için Chumash'ı önerebilirim, konumu yeterince iyi. Farmhouse'a da iyi deniyor ama araçlar oldukça uzağa spawn oluyor çağırdığınızda, gerçi bir çözümü vardır onun da ya.

Clubhouse'a gelince, Premium'da Great Chaparral Clubhouse beleşe veriliyor, onu alın gitsin bence, zaten Biker işletmeleri almadığınız sürece Clubhouse ahım şahım para kazandırmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı