GTA Online "Exception Processing Message 0x00005" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

serbest

Hectopat
Yaklaşık 4 gündür GTA Online hesabımda bir sorun var, oyuna bazen hiç girmeden masaüstüne atıp, GTA 5'i, Discord'u ve Chrome'u kapatıyor. Bazen ise oyuna girdikten 5-6 dk sonra oyun donup "Exception processing message 0xc0000005" hatasını veriyor ve arka planda ne varsa kapatıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. (hata ismini yanlış yazmışım, düzelttim*)

2.png

Başlat tuşuna basın ve CMD veya PowerShell kelimesini yazın, komut istemine sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin, aşağıdaki komutları birer birer girin ve ardından Enter tuşuna basın:

• - DISM.exe / Online / Cleanup -image / Scanhealth
• - DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth
• - DISM.exe / Online / cleanup-image / startcomponentcleanup
• - SFC / scannow

Başlat tuşuna basın ve CMD veya PowerShell kelimesini yazın, komut istemine sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin, aşağıdaki komutları birer birer girin ve ardından Enter tuşuna basın:

• - DISM.exe / Online / Cleanup -image / Scanhealth
• - DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth
• - DISM.exe / Online / cleanup-image / startcomponentcleanup
• - SFC / scannow
Error: 740

Elevated permissions are required to run DISM.
Use an elevated command prompt to complete these tasks.

Böyle bir şey geldi
Hocam driverlarınızı güncelleyin DirectX, C++, Framework vs.
Dün oyunu silip tekrardan yükledim (Epicten aldım bu arada) Rockstar Games Launcher bir kaç daha şey güncelledi c++ gibi vs, ama bilgisayarıma direktX'i hiç indirmedim hiçbir oyunda da böyle bir hata ile de karşılaşmadım bundan önce

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı