GTA Online haksız ban yenmesi

Bu hile yapanlar nereden yapıyor ban yemiyorlar hiç aynı kişi 3 oyunda karşıma geldi hile araba işınliyor para veriyor.

Kurtarmanın hiçbir yolu yok mu Online'de herkes hile yapıyor lüks arabaları var işınliyorlar onlar ban yemiyor hız yiyoruz. Hiçbir şekilde kurtarilmaz mi?
Maalesef.
GTA yönetimi hileye hiç bir şekilde tolerans göstermiyor.

Şimdi 200 saat oynadım ben bu oyunu boşuna mı oynadık şimdi sıfırdan nasil yapcam. Sonrada milleti hileye zorluyorlar

Peki karakter gitti sıfırlandı araç ev para seviye demi gidecek

Şimdi 200 saat oynadım ben bu oyunu boşuna mı oynadık şimdi sıfırdan nasil yapcam. Sonrada milleti hileye zorluyorlar

Peki karakter gitti sıfırlandı araç ev para seviye demi gidecek
Sıfırdan yeni karakterle 1 levelden başlıyorsun, bütün para ve eşyaların gidiyor.

Peki tekrar kasmak çok zor bir şey hile yapsak nasıl olur tanıdığim arkadaşlarım Cheat Engine ile yapıp ban yediler. Baska bir şey var mı?

Değmez. Hile dolu Online artık bir zevki yok. Story Moduna Menyoo diye bir trainer indirdim aklına ne gelirse yapabiliyorsun her şey var rahat rahat takılıyorum. Online'daki arabalar da var istediğin gibi modifiye et kaydet sür. Olur dersen yardım ederim yapmaya.

Hocam oyunu 200 saat oynadım diyorum neden tekrar uğraşayım hile ile belki düzelir yemeyen bir sürü insan da varmış haksız yere ban yiyoruz birde çok iyi çalışıyorlar diyorsun çok iyi çalışsalar ban sistemi adaletli olur

Baştan kasmaya değmez hileyle yaparsan da er ya da geç ban yersin ara ara banwave yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…