Maalesef.Kurtarmanın hiçbir yolu yok mu Online'de herkes hile yapıyor lüks arabaları var işınliyorlar onlar ban yemiyor hız yiyoruz. Hiçbir şekilde kurtarilmaz mi?
Hayır.Kurtarmanın hiçbir yolu yok mu Online'de herkes hile yapıyor lüks arabaları var işınliyorlar onlar ban yemiyor hız yiyoruz. Hiçbir şekilde kurtarilmaz mi?
Sıfırdan yeni karakterle 1 levelden başlıyorsun, bütün para ve eşyaların gidiyor.Şimdi 200 saat oynadım ben bu oyunu boşuna mı oynadık şimdi sıfırdan nasil yapcam. Sonrada milleti hileye zorluyorlar
Peki karakter gitti sıfırlandı araç ev para seviye demi gidecek
Evet her şey.Şimdi 200 saat oynadım ben bu oyunu boşuna mı oynadık şimdi sıfırdan nasil yapcam. Sonrada milleti hileye zorluyorlar
Peki karakter gitti sıfırlandı araç ev para seviye demi gidecek
Peki tekrar kasmak çok zor bir şey hile yapsak nasıl olur tanıdığim arkadaşlarım Cheat Engine ile yapıp ban yediler. Baska bir şey var mı?
Hocam oyunu 200 saat oynadım diyorum neden tekrar uğraşayım hile ile belki düzelir yemeyen bir sürü insan da varmış haksız yere ban yiyoruz bir de çok iyi çalışıyorlar diyorsun çok iyi çalışsalar ban sistemi adaletli olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.