GTA Online Hileciler Yine Devam

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
GTA Online oyununa yeni araba(Schyster Deviant) eklenmiş bir bakalım dedim ve oyuna girdim. Hazır oyuna girmişken tankla kendi çapımda polislerle çatıştım, karşıma Oppressor Mk II denilen saçma aracı kullanan biri çıktı. Tünele kaçtım ve tünelin girişinde Oppressor Mk II'yi patlattım. Fakat kullanan kişi ölmedi ve peşime düştü. Tank atışıyla onlarca defa vurmama rağmen ölmedi. Umarım GTA 6'da Rockstar oyunu böyle hilecilerin eline bırakmaz ve Oppressor Mk II gibi oyunun tadını kaçıran abartılı araçlar oyuna eklemez.

367508

367507

Bence de uçan motor uçan araba falan oyunun tadını çok bozuyor. Fakat şu da var ki oyundan zevk almak için para gerekiyor. Tabiki hile iyi bir şey değil ama Rockstar resmen oyuncularına "hile yapın ulan" diyor. Benim görüşüm böyle.

@sametozbass Onu biliyorum fakat o zaman da çevrimiçi oynamanın bir manası kalmıyor.

Bence de uçan motor uçan araba falan oyunun tadını çok bozuyor. Fakat şu da var ki oyundan zevk almak için para gerekiyor. Tabi ki hile iyi bir şey değil ama Rockstar resmen oyuncularına "hile yapın ulan" diyor. Benim görüşüm böyle.
Ölümsüz olmasının oyuna para yatırmak/yatırmamak ile pek alakası olmuyor. Ben karşımdakinin o aracı hangi parayla aldığına takılmıyorum.

@sametozbass Onu biliyorum fakat o zaman da çevrimiçi oynamanın bir manası kalmıyor.

Ölümsüz olmasının oyuna para yatırmak/yatırmamak ile pek alakası olmuyor. Ben karşımdakinin o aracı hangi parayla aldığına takılmıyorum.
Biraz yanlış bir cümle kurdum 😀 Demek istediğim hilecilerin hile yapma amaçları para basmak. Fakat ürettikleri saçma sapan uygulamalardaki god mode teleport gibi özellikler olduğu için adamlara eğlenceli geliyor.

Bende az önce hikaye modundan çıktım da yav adamlar ne yapmış be. RX 460 ile high ayarlara rağmen çok güzel manzaralar yakalayabiliyorum. Ultra ayarlarda Allah bilir nasıl görünür bu oyun. Konuyla pek ilgisi yok ama yine de yazmak istedim.😀

Bu arada tek kişi online mod da ne yapabilirim? Hikaye modunu 2. kez oynuyorum ve ilk oynadığım kadar sarmıyor. Eğer tek kişi güzel etkinlikler varsa online'a da bakabilirim.🤔

Bu arada tek kişi online modda ne yapabilirim? Hikaye modunu 2. kez oynuyorum ve ilk oynadığım kadar sarmıyor. Eğer tek kişi güzel etkinlikler varsa online'a da bakabilirim.🤔
Tek kişilik olarak küçük ayak işleri var ve pek eğlenceli olduğu söylenemez. Arkadaşların varsa Heist yapmak eğlenceli oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı