GTA Online oppressor MK2 düzgün kullanılmıyor

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
PlayStation üzerinden oynuyorum. Daha yeni aldım motoru. Uçarken bir yere isabetli bir şekilde ateş etmek çok zor. Online'da oynarken görüyorum adamlar kullanırken tak tak araca isabet ettiriyor giderken hatta patlatıyor.Motora alışamadığımdan mıdır püf noktasını kaçırdığımdan mıdır ben yapamıyorum. Nerede hata yapıyorum?

PlayStation üzerinden oynuyorum. Daha yeni aldım motoru. Uçarken bir yere isabetli bir şekilde ateş etmek çok zor. Online'da oynarken görüyorum adamlar kullanırken tak tak araca isabet ettiriyor giderken. Motora alışamadığımdan mıdır püf noktasını kaçırdığımdan mıdır ben yapamıyorum. Nerede hata yapıyorum?

Dümdüz mermi kötü zaten, gece külübü sahibi olup terrorbyte almanız gerekiyor. Arkasında oppressor için özel bir modifiye alanı var. Kitlenen roket falan takabilirsiniz.

Terrorbayte’ım var hocam.Kilitlenen füze taktırırsam denk gelecek mi diye bakmadan sıkınca direkt adama isabet ediyor mu ?

Hocam peki bende APC var onu da modifiye ettirebilir miyim terrorbayte ile?

Yoksa illa MOC (Mobile Operation Center) mı lazım

PlayStation üzerinden oynuyorum. Daha yeni aldım motoru. Uçarken bir yere isabetli bir şekilde ateş etmek çok zor. Online'da oynarken görüyorum adamlar kullanırken tak tak araca isabet ettiriyor giderken hatta patlatıyor. Motora alışamadığımdan mıdır püf noktasını kaçırdığımdan mıdır ben yapamıyorum. Nerede hata yapıyorum?

Opressor'ü hile yaparak aldığınız için bu korsana girmektedir ve bu forumda kesinlikle korsana destek verilmemektedir. İyi akşamlar efendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Opressor'ü hile yaparak aldığınız için bu korsana girmektedir ve bu forumda kesinlikle korsana destek verilmemektedir. İyi akşamlar efendim.

Adamın hile yaparak aldığını nereden çıkardın bu bir. İkincisi hile yapmış olsa bile bu korsana girmiyor. Üçüncüsü ise saat 13:22 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı