GTA Online PC Arkadaş Aranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sa bende gta 5 online için arkadaş arıyorum.eklerseniz oynayabiliriz social club:MortalDanceV

sa benide ekleyin arkadaşlar onlineda arkadaşım yok social club:MortalDanceV

sa ps3 ile pc onlinede oynanırmı

@MortalDanceV Aleyküm selam benim bu 2 hafta sınavlarım var o yüzden kaldırdım PC'yi ama bitsin kurucam diğer arkadaşlar ne yaptı bi fikrim yok ama skype'tan ekliler bu arada ps3 ile pc birlikte oynayamıyor maalesef.

Bende 16 yaşındayım. Beraber oynayacak 4-5 kişilik arkadaş grubu arıyorum. Skype verirseniz konuşuruz. Bende genellikle onlineyim. Rcsg:abdllhkya eklerseniz oynarız.

GTA V'i yeni aldım yüklemedim daha. Ama yükledikten sonra heist görevlerini yapabiliriz.

Steam : gokhanyildizz

@wentaas

Yaşım 18. 2 hafta sonra ( lys sınavlarımdan sonra) aranızda olabilirim. Pc oyuncusuyum.

Merhaba, bende trene bineyim dedim :D Evet bende hikaye modunu daha yeni bitirdim arkadaşlar ve yapacak bir şey bulamıyorum. 29 levelim. Ekleyin isterseniz beraber yarış yaparız, soygun yaparız v.b :D

Social club : TheLordSnow , Steam: Lord Snow

Bu arada yaşım 15 ve maalesef mikrofonum yok :(

Arkadaşlar , benimle GTA5 oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler.Ben de yukarıda gördüğüm isimleri eklemeye başlıyorum.

RCSG : Mlzmoglu

Steam : dgknmlzmoglu

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. Fakat oyunu yeni aldığım için benden fazla bir şey beklemeniz doğru olmaz. Yaşım 14 aranıza gelmek isterim.
Social Club : Hazarbey.TR

Yaşım 25. Kafa dengi ve az çok oyunu bilen arkadaşlar ekleyebilirler :)
Steam: Charlish (şapkalı resim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı