GTA Online PC Arkadaş Aranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Social Club üzerinden birbirimizi eklersek iyi olabilir aslında, yarın oyunu kurunca hallederim ben onu.
En iyisi ben skype adresimi vereyim, siz istek yollayın. :)
Malum oynarken bir yandan da sesli konuşmamız gerekecek.
live:alphanutku

Yasak olmasının sebebini bilmiyorum. Nasıl konuşacağımızı da bilmiyorum. :D Oyun içinde vardı galiba bas konuş. Bilenler söylesin.
Bulurum bir yolunu o bas konuşun ama laptopun mikrofonu olduğundan sesim oldukça kalitesiz gelebilir benden söylemesi. :D
Bas konuş özelliğini hatırlıyorum fakat uzun süredir oynamadığımdan hiç bir detayına hakim değilim ve umarım sadece bas konuş değildir her konuşmamızda basmaya da uğraşacaksak o iş zor. :)

Skype ile GTA Online girmezdim ben. Yasak çünkü. Discord, Skype gibileri kullanırken yakalnır iseniz ban yersiniz.
Her türlü sesli iletişim programlarını kullanabilirsiniz , sonuçta oyunun datalarını değiştirecek bir durum yok haliyle illegal bir durumda yok . Zaten gta online da ban sistemi report ile yapılmakta olduğunu ban yemiş biri olarak biliyorum. Bu arada banlanma sebebim para + level hilesiydi 2 hafta süre gectikten sonra ban yememde bunun ıspatıdır.

Oyun içi sesli konuşmanın nasıl yapıldığını keşfettim, bence oradan konuşmak çok daha mantıklı şuan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı