skormix84i3 Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 GTA Online da quick heist girmek istiyorum girmeye çalıştığımda giriyor bir süre sonra da atıyor. Nasıl çözebilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
GTA Online da quick heist girmek istiyorum girmeye çalıştığımda giriyor bir süre sonra da atıyor. Nasıl çözebilirim bunu?
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 12 Mart 2023 #2 Her seferinde mi oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS skormix84i3 Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #3 takemybreath dedi: Her seferinde mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet her seferinde Artı 0 Eksi
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 12 Mart 2023 #4 skormix84i3 dedi: Evet her seferinde Genişletmek için tıkla... Peki sen herhangi bir soygun ya da görev başlattığında başka oyuncular katılabiliyor mu? Artı 0 Eksi
skormix84i3 dedi: Evet her seferinde Genişletmek için tıkla... Peki sen herhangi bir soygun ya da görev başlattığında başka oyuncular katılabiliyor mu?
KS KS skormix84i3 Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #5 takemybreath dedi: Peki sen herhangi bir soygun ya da görev başlattığında başka oyuncular katılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sadece joining yazıyor sadece arkadaş davetiyle girerse girebiliyor Artı 0 Eksi
takemybreath dedi: Peki sen herhangi bir soygun ya da görev başlattığında başka oyuncular katılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sadece joining yazıyor sadece arkadaş davetiyle girerse girebiliyor
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 12 Mart 2023 #6 skormix84i3 dedi: Hayır hocam sadece joining yazıyor sadece arkadaş davetiyle girerse girebiliyor Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı ile ilgili bir problem olabilir. Oyun p2p olduğu için pek de güvenli değil. Firewall'ı kapatırsan sorununun çözüleceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
skormix84i3 dedi: Hayır hocam sadece joining yazıyor sadece arkadaş davetiyle girerse girebiliyor Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı ile ilgili bir problem olabilir. Oyun p2p olduğu için pek de güvenli değil. Firewall'ı kapatırsan sorununun çözüleceğini düşünüyorum.