Evet, şu Epic'ten alanlar için ayrı bir online sunucu yeri açsalar çok güzel olur.Normalde bu kadar hile var mıydı? Yoksa Epic faciası yüzünden mi böyle oldu?
Bedava alıp adam akıllı, hile kullanmadan, troll yapmadan oynayanlar için kötü olur ama.Evet, şu Epic'ten alanlar için ayrı bir online sunucu yeri açsalar çok güzel olur.
Bedavayı geçtim bir yıl önce indirimde -sanırsam indirimli fiyatı 100 civarı idi- o kadar para bayıldım. Oyunu parayla alanlar için de ayrı bir travma.Bedava alıp adam akıllı, hile kullanmadan, troll yapmadan oynayanlar için kötü olur ama.
Bedavayı geçtim bir yıl önce indirimde -sanırsam indirimli fiyatı 100 civarı idi- o kadar para bayıldım. Oyunu parayla alanlar için de ayrı bir travma.
Haklısın biraz GTA V Online oynamak istedim karakterim çarpıldı ayağı haritanın öbür ucunda.Bedava alıp adam akıllı, hile kullanmadan, troll yapmadan oynayanlar için kötü olur ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.