GTA Online'da birden 22 level atlamak

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. GTA Online'da garaja girerken 5 dakika bekletti. Bekledikten sonra garaja girdi ve sol tarafta Duke o'Dead 1/10 2/10 3/10 4/10 falan yazdı. Bu sayılar 10'a kadar devam etti. Birden 19 levelden 41 levele atladım. Param 400K'den 500K'ya ulaştı. Nasıl oldu bu? Bir hile bunu yapmış olabilir mi? Ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hileci sana level basmış olabilir.

Peki ban yer miyim? Son olarak, neden level basıyorlar?

Level basınca araba modifiyesinde daha fazla şey ekliyebiliyorsun diye hatırlıyorum ayrıca GTA da level hilesi %75 oranda kesin ban yedirir istiyerek yapmadığın için rockstara e-posta at derim.

Peki ban yer miyim? Son olarak, neden level basıyorlar?
Valla hileciler kafalarına göre ya para atıyorlar ya da öldüruyorlar canları ne istiyosa yapıyorlar.

Level basınca araba modifiyesinde daha fazla şey ekliyebiliyorsun diye hatırlıyorum ayrıca GTA da level hilesi %75 oranda kesin ban yedirir istiyerek yapmadığın için rockstara e-posta at derim.
Onu düşündüm de ban atmaları için kendimi ele veriyormuşum gibi hissettim. Ban atmalarından korktuğumdan dolayı mail atmadım. Şimdi mail atacağım.

Onu düşündüm de ban atmaları için kendimi ele veriyormuşum gibi hissettim. Ban atmalarından korktuğumdan dolayı mail atmadım. Şimdi mail atacağım.

Bencede mail atmalısın kendini açıklayabileceğin kadar açıkla.

Bencede mail atmalısın kendini açıklayabileceğin kadar açıkla.
Mail attım. Tahminimce 24 saate dönerler.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Rockstar'a mail attım ve yetkisiz bir level artışı görmüşler. Levelleri kaldırdılar. Rahatladım.

Son olarak, İtemsatış'ta olan level ve paralar nasıl çalışıyor? Hile mantığıyla mı çalışıyor?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı