GTA Online'da bu olaydan ban yer miyim?

Polozhenie

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün akşam rastgele insanların heistine katılıyordum bir heist hilecisi geldi (hilenin adı ne bilmiyorum) heist başlama ekranında cut olarak herkese %135 cut verdi ve heist başladığı gibi 1 saniyede bitti. 10 saniyede 3.5m kazandım bu olaydan ban yer miyim? Bu arada heiste telefonda "join jobs" kısmından girdim yani tamamen rastgele.

Daha önce bu tarz olaylardan ban yiyen var, geçmiş konulardan bulunabilir. Bu durumda yapman gereken şey Rockstar'a ticket atıp böyle bir olay yaşadığını bildirmen olur.

Merhaba dün akşam rastgele insanların heistine katılıyordum bir heist hilecisi geldi (hilenin adı ne bilmiyorum) heist başlama ekranında cut olarak herkese %135 cut verdi ve heist başladığı gibi 1 saniyede bitti. 10 saniyede 3.5m kazandım bu olaydan ban yer miyim? Bu arada heiste telefonda "join jobs" kısmından girdim yani tamamen rastgele.

Yapacak hiçbir şey yok, iki ihtimal var. Ya banlanırsınız ya da hiçbir şey olmaz. Aşırı az bir para olduğu için ban yiyeceğinizi de sanmıyorum. Hileyi yapan siz olmasanız bile mağdur durumdayken Rockstar bu durumu umursamayıp direkt ban atıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı