Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eskiden sürekli stunt yarışları, Survival tarzı oyun modları oynardım, hep de dolu olurdu. Şimdi 1 kişi bile bulamıyorum. Sadece açık dünyada geziyorum o yüzden. Neden böyle oldu?
Millet GTA Online'nın bozuk ve zaman kaybı olduğunu anlamış demek ki hocam.
Oyuna girmek 15 dakika
Lobbyde oyuncu beklemek 45 dakika
Oyuna başlayıp görev yapmak toplamda 30 dakika
Görevde birisi ölür/çıkar en baştan başlanır x4
Özetle bu hayatta olan sayılı yaşam sürenizi önemsemiyorsanız oynamaya devam edin.
Oyunu aslında severdim, güzeldi. Ama son zamanlarda çok sıkmaya başladı, @R. B. D hocamızın da bahsetmiş olduğu bu bekleme süreleri akıl sağlığını dahi etkiliyor olabilir Çok uzun süre bekliyoruz oyuna girmek için, ardından bir sürü sorunlar, yok oyundan attı yok giriş yapamıyoruz yok kullanıcı bulamadık mod başlatamıyoruz gibi birçoğu daha. Üstüne üstlük oyun 100GB, hadi kapladığı depolama alanını geçiyorum çünkü günümüzde 100GB'den çok daha fazla oyunlar mevcut, ama bu oyunun bu sorunlarla bu şekilde 100GB kaplaması da bir sorun açıkçası. Yani kısacası sorunlar üstüne sorunlar, vakti az kaldı bence bu oyunun. En kısa sürede yenisi gelmeli çünkü oyun hem eskidi hem de çekilemez bir çileye dönüşmeye başladı.