GTA Online'da ne yapılmalı?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Vincent ile olan Heist'i sürekli yapıyorum. Ama aynısını yapmaktan canım sıkıldı. Bende gidip kosatka aldım. Onda da birazcık ilerledim ama sarmadı. Attığım görseldeki hangi görevler yapmaya değer?

IMG_20240902_171313.jpg

GTA online da yapman gereken en iyisi de sahip olabildiğin kadar yer sahibi olman. Gemin var mı? Gemiyi özelleştir derim. Olmadı Avengers var bi tane on numara sarar

İnternetten para alırsan çok daha eğlenceli oluyor. Heist'leri sürekli yaparak para kasmak hem zor hem de sıkıcıç

Vincent ile olan Heist'i sürekli yapıyorum. Ama aynısını yapmaktan canım sıkıldı. Bende gidip kosatka aldım. Onda da birazcık ilerledim ama sarmadı. Attığım görseldeki hangi görevler yapmaya değer?

Eki Görüntüle 2300529
Vincent ve Dax görevleri inanılmaz derecede güzel para verir oradan kasabilirsiniz. Kastıktan sonra kendinize en ucuz MC'ı ve La Mesa'daki arcadei alıp rahatınıza bakabilirsiniz. GTA$'ı sizinle olsun efendim.

İnternetten para almak tam olarak nasıl oluyor? Direkt oyuna para yatırarak para almak falan mı?
Shark Card oluyor tam olarak, Home tuşuna basınca "Store" kısmından alınabilir ama çok zamlandı onlar haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00