Sakın denemeyin 230 lvl'a kadar kastığım hesaba tuner dlc deneyeceğim diye 20m yaptım. Nereden bileyim o dlc ile hilenin fixlendiğini ondan önce 1mr hile yapan arkadaşım hala banlanmadı.Cheat Engine ile para yapılabiliyor videolara bakabilirsin.
Sakın denemeyin 230 lvl'a kadar kastığım hesaba tuner dlc deneyeceğim diye 20m yaptım. Nereden bileyim o dlc ile hilenin fixlendiğini ondan önce 1mr hile yapan arkadaşım hala banlanmadı.Cheat Engine ile para yapılabiliyor videolara bakabilirsin.
Ben de önermiyorum ve kullanmıyorum ama, cidden para kazanmak zorlayıcı ve kanser olabiliyor. Ama hile yapacak ise hesabının banlanma riskini göze almalı konu sahibi.
Ben perma yememiştim Allah'tan ama gitti 230 level.Arkadaşım perma ban yemişti. O kadar uyarmama rağmen.
Ben perma yememiştim Allah'tan ama gitti 230 level.
Korsana hayır olacak o.Hileye hayır dostum.
Cheat Engine ile yapılan hilelerde %100 ban yiyorsun, bir arkadaşım yaptı 7-8 saat sonra ban yedi kalıcı olarak.Cheat Engine ile para yapılabiliyor videolara bakabilirsin.
pcPlatform nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.