Google'a yazıp bulabileceği şey için konu açan var. :/Google'ye bakacaksak bu forum niye var ozaman ?
Google'a yazıp bulabileceği şey için konu açan var. :/Google'ye bakacaksak bu forum niye var ozaman ?
Google'a yazıp bulabileceği şey için konu açan var. :/
Hesap yaşıma mı bakmadınız yoksa matematiğinizde bir sorun mu var?14 yaşında çocuksun nedir bu ego?
Hesap yaşıma mı bakmadınız yoksa matematiğinizde bir sorun mu var?
Tebrik ederim zekiymişsiniz ama "Havalı" olmak için değil, yabancılarla oynadığım için ingilizce yazdım.Steam hesabınızda çok havalı olduğunuz için İngilizce 14 years old yazmışsınız. Bu arada çok havalı İngilizce yazmak..
Abi ''Oyunu Epic Games'ten aldıysanız kabul etmiyorum'' diyen birinden ne beklersin ki?Steam hesabınızda çok havalı olduğunuz için İngilizce 14 years old yazmışsınız. Bu arada çok havalı İngilizce yazmak..
Abi "oyunu Epic Games'ten aldıysanız kabul etmiyorum" diyen birinden ne beklersin ki?
Ezik mi? Güldürmeyin beni, kazanmak için 3 ay boyunca zırhsız snacksiz heist yaptığım itemlerin hepsini siz beleşe aldınız. Üstüne bir de para. Mis! Oyunu zaten baştan bitirdiniz ki daha ne yapacaksınız?Arkadaş biraz seçici. Bizi biraz ezik görüyor galiba.İyi ki 10 Level üstüyüm de arkadaşlık isteği atabilirim arkadaşa
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.