14 yaşındaki egolu bir çocuktan ne beklersiniz?
Biraz daha olgun davranmasını beklerdim. Galiba yanılmışım
14 yaşındaki egolu bir çocuktan ne beklersiniz?
Benim o itemleri alıp almamayı maalesef belirleyemiyorum. Epic Games belirledi. Bizde aldık. 169 lira bir oyuna veremezdim. Epic Games'te sağ olsun oyunu ücretsiz verdi. İnsanları öldürmeden, araçlarını patlatmadan, hile kullanmadan, millete küfretmeden zararsız bir şekilde oynadım. Resmen parasını verip oynuyormuşum gibi oynuyorum. Elbette suyunu çıkaranlar oldu. Ama birkaç toxic oyuncuyu görüp, bütün beleş GTA alanları aynı kefeye koymanız doğru değil.
Bu oyunda 2020 saatim var. İstediğin her şeyi sorabilirsin.
Oyunda 500 adetten fazla görevler ve etkinlikler var. Bir 4 kişilik takım ile her türlü şekilde eğlenip geçinebilirsin.
Hocam onu geçtim Google'ye baksaydın gerek kalmazdı diyor, cevaba bak.
Hocam onu geçtim Google'ye baksaydın gerek kalmazdı diyor, cevaba bak.
Foruma ne gerek var hocam? İnsanlar donanım sorunlarını, dertlerini Google'ye yazıp cevabını bulabilirler sonuçta değil mi?
Google'a yazıp bulabileceği şeyi burada konu açanları kastediyoruz. Ona kalırsa neden Google var? İnsanlar ansiklopedilerden de bulurlardı bilgileri.Foruma ne gerek var hocam? İnsanlar donanım sorunlarını, dertlerini Google'ye yazıp cevabını bulabilirler sonuçta değil mi?
Eki Görüntüle 627191
Google'a yazınca ne olduğu çıkıyor çünkü.
Google'a yazıp bulabileceği şeyi burada konu açanları kastediyoruz. Ona kalırsa neden Google var? İnsanlar ansiklopedilerden de bulurlardı bilgileri.
2000 saatim vardı oldukça sıkılmıştım her türlü görevi, yarışları yapıp ve mülkleri satın aldıktan sonra Gta Online'ın eski kitlesi kalmadığından, 20 saat daha zorlayayım dedim.2020'yi bilerek mi öyle yaptınız yoksa tesadüf mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.