GTA Remastered Trilogy'den beklentiniz nedir?

UE'li oynadığım her oyunda aptal aptal takılma sorunları yaşıyorum Rockstar oyununa UE yakışmaz gidin RAGE kullanın yahu. Tıpkı modcuların yaptığı gibi bir remaster olacağı kanısındayım.

Dediğim gibi bence hem remastered hem remake versiyonları olacak düşük sistemler remastered kullanırken yüksek sistemler remake kullanacak.

Dediğim gibi bence hem Remastered hem remake versiyonları olacak düşük sistemler Remastered kullanırken yüksek sistemler remake kullanacak.

Sanmıyorum Rockstar'ın bu kadar uğraşacağını. Ya Remastered yapar ya da Remake yapar ikisini birden yapacağını sanmıyorum Remastered ile Remake çok ayrı bir şey çünkü piyasada aynı oyunun üç farklı türü olması aşırı saçma bir şey.

Dediğim gibi bence hem remastered hem remake versiyonları olacak düşük sistemler remastered kullanırken yüksek sistemler remake kullanacak.
Sızıntıya göre Rockstar bu paketi GTA V'in yeni nesil sürümünü satın alanlara verecekti ama sonradan vazgeçtiler. Buradan bile yola çıkarsak çok büyük bir proje gibi durmuyor.

Sızıntıya göre Rockstar bu paketi GTA V'in yeni nesil sürümünü satın alanlara verecekti ama sonradan vazgeçtiler. Buradan bile yola çıkarsak çok büyük bir proje gibi durmuyor.
Zaten vazgeçmeleri büyük bir beklenti değil mi?

Zaten vazgeçmeleri büyük bir beklenti değil mi?

Zaten çok güzel grafikli bir oyun beklemeyin asıl grafik kozlarını GTA V'i da kullanmaları gerekiyor eğer daha önce kullanırlarsa kendi ayaklarına sıkmış olacaklar bu da GTA V'i da grafik konusunda hayal kırıklığı olabilir ve bence eğer gerçekse iptal etme oranları da vardır bence zaten çıkacak ise de 2022 yazından önce çıkmaz Rockstar'ın ne de olsa işi çok uzun yıllarda yapmaktır.

GTA 3 için beklentim var sadece, diğer oyunlar hala oynanabilir geliyor ama nedense GTA 3'e ısınamamıştım. Bu remastered ile de oynama fırsatım olmuş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…