GTA Remastered Trilogy'den beklentiniz nedir?

Mobil versiyonları büyül ihtimalle çok fazla downgrade yiyerek gelecek.

Ben pek downgrade yiyeceğini düşünmüyorum. Mobil platform GPU'ları için Samsung, AMD ile anlaşma yapmışdı.
Mobil chipset gpularının yakın gelecekde daha güçlü olacağını düşünüyorum. Umarım pek downgrade yemezeler.

Ben pek downgrade yiyeceğini düşünmüyorum. Mobil platform GPU'ları için Samsung, AMD ile anlaşma yapmışdı.
Mobil chipset gpularının yakın gelecekde daha güçlü olacağını düşünüyorum. Umarım pek downgrade yemezeler.

Hem de oyunlar hem yeni hem eski grafikleri kullanacakmış. Yani Mobile grafiği orijinalden biraz daha iyi grafik görebiliriz. Bir de oyunlar ue 5 ile yapılıyor. O yüzden grafikler iyi olacak diye düşünüyorum.

Rockstar'ın bu projeyi duyurması. Diğer türlü inanmıyorum.

Daha oyunlar resmi olarak duyurulmadı bile, nedir bu heyecan?
Kaynak çok sağlam olduğu için neredeyse kesin diyoruz.

Bu arada oyunun hem eski hem yeni grafiklere sahip olacağı söylenmiş. Belki de düşük bilgisayarlar, mobil için falan eski ama yenilenmiş bir sürüm; konsollar ve yüksek bilgisayarlar için ise remake gelebilir.

Kaynak çok sağlam olduğu için neredeyse kesin diyoruz.

Bu arada oyunun hem eski hem yeni grafiklere sahip olacağı söylenmiş. Belki de düşük bilgisayarlar, mobil için falan eski ama yenilenmiş bir sürüm; konsollar ve yüksek bilgisayarlar için ise remake gelebilir.
Demek istediğim o, Rockstar Games duyurmadığı sürece gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Beklentim, eğer böyle bir şey varsa, bunun remaster yerine remake olması. Remaster edilmeye ihtiyacı olan oyunlar değil çünkü, mod yapımcıları oyunun her şeyini halletti Rockstar yerine.

Demek istediğim o, Rockstar Games duyurmadığı sürece gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Beklentim, eğer böyle bir şey varsa, bunun remaster yerine remake olması. Remaster edilmeye ihtiyacı olan oyunlar değil çünkü, mod yapımcıları oyunun her şeyini halletti Rockstar yerine.
Son zamanlarda modları engellemeye çalışıyordu Take Two, bu bir işaret olabilir mi? Heyecanlanmak için yer arıyoruz. :D

Son zamanlarda modları engellemeye çalışıyordu Take Two, bu bir işaret olabilir mi? Heyecanlanmak için yer arıyoruz. :D
Ben de heyecanlanmak istiyorum da Rockstar'ı hepimiz biliyoruz. Adamlar tembelleşti son yıllarda :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı