- Makaleler
- 21
UE'li oynadığım her oyunda aptal aptal takılma sorunları yaşıyorum Rockstar oyununa UE yakışmaz gidin RAGE kullanın yahu. Tıpkı modcuların yaptığı gibi bir remaster olacağı kanısındayım.
RAGE'i bölüm sonu canavarına saklıyor olabilirler.UE'li oynadığım her oyunda aptal aptal takılma sorunları yaşıyorum Rockstar oyununa UE yakışmaz gidin RAGE kullanın yahu.
Dediğim gibi bence hem remastered hem remake versiyonları olacak düşük sistemler remastered kullanırken yüksek sistemler remake kullanacak.Demek istediğim o, Rockstar Games duyurmadığı sürece gerçek olduğunu düşünmüyorum.
Beklentim, eğer böyle bir şey varsa, bunun remaster yerine remake olması. Remaster edilmeye ihtiyacı olan oyunlar değil çünkü, mod yapımcıları oyunun her şeyini halletti Rockstar yerine.
Dediğim gibi bence hem Remastered hem remake versiyonları olacak düşük sistemler Remastered kullanırken yüksek sistemler remake kullanacak.
Sızıntıya göre Rockstar bu paketi GTA V'in yeni nesil sürümünü satın alanlara verecekti ama sonradan vazgeçtiler. Buradan bile yola çıkarsak çok büyük bir proje gibi durmuyor.Dediğim gibi bence hem remastered hem remake versiyonları olacak düşük sistemler remastered kullanırken yüksek sistemler remake kullanacak.
Zaten vazgeçmeleri büyük bir beklenti değil mi?Sızıntıya göre Rockstar bu paketi GTA V'in yeni nesil sürümünü satın alanlara verecekti ama sonradan vazgeçtiler. Buradan bile yola çıkarsak çok büyük bir proje gibi durmuyor.
Zaten vazgeçmeleri büyük bir beklenti değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.