GTA SA için Save dosyası indirdim ama çalışmıyor. Oyuna girip Save dosyasını yüklediğimde Cj'in Santos'a geldiği videoya atıyor ve oyun sıfırdan başlıyor, bu arada oyun Steam'den orijinal alındı.
GTA SA için Save dosyası indirdim ama çalışmıyor. Oyuna girip Save dosyasını yüklediğimde Cj'in Santos'a geldiği videoya atıyor ve oyun sıfırdan başlıyor, bu arada oyun Steam'den orijinal alındı.
Doğru.Dostum o Save korsan oyundan oynanıp yapıldıysa orijinal Rockstar Launcher'deki Steam'deki oyunda çalışmaz o yüzden çalışmıyor dur sen Steam'den yapılan Save'leri yükleyeceksin o zaman çalışır YouTube'a GTA SA Steam Save yaz oradan birini indir çalışır![]()
Başka bir Save dosyası deneyin.
Dostum o Save korsan oyundan oynanıp yapıldıysa orijinal Rockstar Launcher'deki Steam'deki oyunda çalışmaz o yüzden çalışmıyor dur sen Steam'den yapılan Save'leri yükleyeceksin o zaman çalışır YouTube'a GTA SA Steam Save yaz oradan birini indir çalışır![]()
13 tane denedim zaten.
Teşekkürler, konu kilit.
Dostum çözüm olarak işaretlersen sevinirim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.