GTA: SA balondur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam size göre kötü olabilir ama en kötüsü olamaz.

Konu oyun incelemeleri kategorisinde açılmış fakat inceleme yapılmamış. En kötü GTA oyunudur denilip geçilmiş, sebebi ise belirtilmemiş. Gerçekten inceleme amacıyla konuyu açtıysanız hiç olmamış.

Bana kalırsa oyun güzel fakat abartıldığı kadar ''efsane'' değil. Leş optimizasyon, o kadar da güzel olmayan bir hikayesi var ancak nostaljik bir yön taşıdığı için ve çıktığı yıla göre baya iyi olan bu oyuna ''balon'' demek hakaret olur. Ortalamanın biraz üstü denilebilir.

Arkadaşlar bende GTA SA hayranıyım ama boş konuşmaya gerek yok. GTA 5 en iyi sonra GTA 4 sonra GTA VC ve GTA SA ikiside aynı oyunlar bence o yüzden bende değerleri aynı. Bitmiştir bu konu benim için. Rockstar bir serinin sıra olan oyunlarını hep yükselterek çıkarmıştır. GTA 4 GTA 5'den iyi falan da demeyin bence. GTA 4 vuruş hissini hiç sevmiyoryum. Bu benim kararım ama en doğru karar bence bu. Herkese Saygılar.

Bir şey daha eklemek istiyorum. Enis Kirazoğlu izlemediğini farz ederek seninle bu videoyu paylaşmak istiyorum. Umarım bu videoyu izledikten sonra düşüncelerin değişir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı