GTA: SA balondur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun bence güzel bir oyun ama gereksiz şekilde övülmekte. Oyun zamanında bize güzel duygular yaşattı ama en iyi GTA oyunu demek mantıklı değil. Tabii ki renkler ve zevkler farklıdır ama GTA SA'dan daha iyi GTA'lar var. Sırf kendini eski kitleden olduğunu belli etmek için övüldüğünü düşünüyorum.

Hocam, aklıma geçen oyunları direk olarak listelesem, hatta sallasam daha iyi tuttururdum haberiniz olsun.

En kötü GTA oyunu GTA san dır. GTA 5 > GTA VC > GTA 4 > GTA 3 > GTA san.
Change MY mind.

Karşılaştığın oyunlara bak hepsi kendi zamanın en iyi oyunlarından oynanış olarak açık dünya olarak. Bu tür karşılaştırmalar çok saçma olup ayrıca karşılaştıracaksak GTA Vice City nasıl GTA 4'den üstte olur sen dalga mı geçiyon XD.

Konu mizah ve eğlence bölümüne açılmadı. Eğer dalga geçeceksen mizah ve eğlence bölümüne geçip orada komiklik yapabilirsin. Fikir belirtmek bile suç oldu artık.

Karşılaştığın oyunlara bak hepsi kendi zamanın en iyi oyunlarından oynanış olarak açık dünya olarak. Bu tür karşılaştırmalar çok saçma olup ayrıca karşılaştıracaksak GTA Vice City nasıl GTA 4'den üstte olur sen dalga mı geçiyon XD.

Abartılan bir oyun bence de ama Vc'yi de IV'ün üstüne koymazsın hani.

VC ile duygusal bağım var.

Oyun bence güzel bir oyun ama gereksiz şekilde övülmekte. Oyun zamanında bize güzel duygular yaşattı ama en iyi GTA oyunu demek mantıklı değil. Tabii ki renkler ve zevkler farklıdır ama GTA SA'dan daha iyi GTA'lar var. Sırf kendini eski kitleden olduğunu belli etmek için övüldüğünü düşünüyorum.
Ben hikayesi olarak söylüyorum GTA 5 in hikayesi beni zerre etkilemedi sadece görüşümü belirttim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı