cuazc
Centipat
Daha fazla
Çok ağır modlar indirince böyle oluyor. Ben de çok yaşamıştım.Bir 2 ay önce GTA SA indirdim PC'ye. Oyunun sonlara doğru araç modları silah modları falan indirdim ve oyun son görevlerde görüntü bozukluğu yaşıyor özelliklede görevlerdeyken. Sizce bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 2302238
Şunu deneyebilirsiniz:Bunun bir çözümü yok hocam çok ağır araç modları indirince böyle oluyor. Ben de çok yaşamıştım.
Çok ağır modlar indirince böyle oluyor. Ben de çok yaşamıştım.Bir 2 ay önce GTA SA indirdim PC'ye. Oyunun sonlara doğru araç modları silah modları falan indirdim ve oyun son görevlerde görüntü bozukluğu yaşıyor özelliklede görevlerdeyken. Sizce bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 2302238
Şunu deneyebilirsiniz:Bunun bir çözümü yok hocam çok ağır araç modları indirince böyle oluyor. Ben de çok yaşamıştım.
Bunun bir çözümü yok hocam çok ağır araç modları indirince böyle oluyor. Ben de çok yaşamıştım.
Eğer hiç çözümü yok mu derseniz şunu deneyebilirsiniz:
Olmazsa yazın bir kaç önerim daha var.
Deneyin umarım CLEO kurmuşsunuzdur.Deneyeceğim olursa haber veririm.
oldu teşekkür ederim ve evet önceden cleo kurmuştum büyük ihtimalen ondan olmuş olabilir bozuk bir cleo moduDeneyin umarım CLEO kurmuşsunuzdur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.