Çözüldü GTA SA Görüntü bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cuazc

Centipat
Daha fazla  
Bir 2 ay önce GTA SA indirdim PC'ye. Oyunun sonlara doğru araç modları silah modları falan indirdim ve oyun son görevlerde görüntü bozukluğu yaşıyor özelliklede görevlerdeyken. Sizce bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Ekran Görüntüsü (644).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (643).png
    Ekran Görüntüsü (643).png
    1,4 MB · Görüntüleme: 39
Çözüm
Bir 2 ay önce GTA SA indirdim PC'ye. Oyunun sonlara doğru araç modları silah modları falan indirdim ve oyun son görevlerde görüntü bozukluğu yaşıyor özelliklede görevlerdeyken. Sizce bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2302238
Çok ağır modlar indirince böyle oluyor. Ben de çok yaşamıştım.

Bunun bir çözümü yok hocam çok ağır araç modları indirince böyle oluyor. Ben de çok yaşamıştım.
Şunu deneyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmazsa yazın bir kaç önerim daha var.

Eki Görüntüle 2302238
Çok ağır modlar indirince böyle oluyor. Ben de çok yaşamıştım.

Bunun bir çözümü yok hocam çok ağır araç modları indirince böyle oluyor. Ben de çok yaşamıştım.
Şunu deneyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Çözüm

Eğer hiç çözümü yok mu derseniz şunu deneyebilirsiniz:

Deneyeceğim olursa haber veririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı