B Bekir Talay Baştürk Femtopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz, GTA sa/ Mobile'de araba modları yapılıyor ama mobil versiyonunda istediğim bazı arabaları bulamıyorum. Örneğin Volvo S90, XC40 vb. ben de kendim çizip oluşturmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2024
Arkadaşlar biliyorsunuz, GTA sa/ Mobile'de araba modları yapılıyor ama mobil versiyonunda istediğim bazı arabaları bulamıyorum. Örneğin Volvo S90, XC40 vb. ben de kendim çizip oluşturmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Ömerxl Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G RX550 4GB DDR5 16GB RAM 550GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2024 #2 Şurdan Bulabilirsiniz Mods for GTA SA Mobile for GTA San Andreas - Mods Database - GTAinside.com GTAinside is the ultimate GTA Mod DB and provides you more than 95,000 Mods for Grand Theft Auto: From Cars to Skins to Tools to Script Mods and more. www.gtainside.com Artı 0 Eksi
Şurdan Bulabilirsiniz Mods for GTA SA Mobile for GTA San Andreas - Mods Database - GTAinside.com GTAinside is the ultimate GTA Mod DB and provides you more than 95,000 Mods for Grand Theft Auto: From Cars to Skins to Tools to Script Mods and more. www.gtainside.com
KS KS B Bekir Talay Baştürk Femtopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #3 Kardeşim bunu bende yapmayı biliyorum. Yazdığımı tekrar oku. Kendi modumu kendim çizip yapmak istiyorum. Hazır mod istemiyorum Artı 0 Eksi
Kardeşim bunu bende yapmayı biliyorum. Yazdığımı tekrar oku. Kendi modumu kendim çizip yapmak istiyorum. Hazır mod istemiyorum
T Tugayakajesus Yoctopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 Ömerxl dedi: Şurdan Bulabilirsiniz Mods for GTA SA Mobile for GTA San Andreas - Mods Database - GTAinside.com GTAinside is the ultimate GTA Mod DB and provides you more than 95,000 Mods for Grand Theft Auto: From Cars to Skins to Tools to Script Mods and more. www.gtainside.com Genişletmek için tıkla... Nasil kuruyoz ya Artı 0 Eksi
Ömerxl dedi: Şurdan Bulabilirsiniz Mods for GTA SA Mobile for GTA San Andreas - Mods Database - GTAinside.com GTAinside is the ultimate GTA Mod DB and provides you more than 95,000 Mods for Grand Theft Auto: From Cars to Skins to Tools to Script Mods and more. www.gtainside.com Genişletmek için tıkla... Nasil kuruyoz ya