Hocam o siteyi biliyorum sanırım hatta bir bakmıştım ama mecbur modlu grafiklerini kurdurtuyor.Oradan indirdim tam olarak öbürleri sahteymiş.
Hocam o siteyi biliyorum sanırım hatta bir bakmıştım ama mecbur modlu grafiklerini kurdurtuyor.Oradan indirdim tam olarak öbürleri sahteymiş.
"Fit" olandan.. kaşıklı fit kadın.13..X sitesinden bir tane buldum ama güvenilir mi bilemedim. Böyle oyunlar artık satılmadığı için korsan sayılmıyor. Güvenilir bir kaynak bilenler paylaşırsa memnun olurum.
Link atma şansınız varmıAlınmaz ki zaten. Archive.org sitesinden CD sürümü kurabilir güvenlidir.
Müthiş müziği olan."Fit" olandan.. kaşıklı fit kadın.
Link atma şansınız var mı?
Hocam o siteyi biliyorum sanırım hatta bir bakmıştım ama mecbur modlu grafiklerini kurdurtuyor.
![]()
Grand Theft Auto: San Andreas PC : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Grand Theft Auto: San Andreas PCFalse positiveThere is a folder called HOODLUM inside the ISO that contains the game's crack. Most likely your antivirus will...archive.org
Yok ki hocam ya da ben yanlışım. Bir kontrol edin.O sitede normal orijinal versiyonuda var. Ben başta orijinal olanı indiriyordum sonradan yenilenmiş olanı indirmeye karar verdim.
Alın linki ISO olanı indir. Crack gerekir mi bilmem?
Benden eski oyuna 600 lira verecek değilim.Satılmıyor.
![]()
Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store
Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreasstore.rockstargames.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.