GTA SA nereden indirilir?

Kayra Han

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz üzere GTA San Andreas'ı PC'ye yüklemek istiyorum fakat virüslerden korkuyorum güvenilir link var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim

bunu rar dan hangi yöntem ile çıkarmam ve oyuna nasıl sokmam gerekiyor?

Son düzenleme:
teşekkür ederim

Direkt olarak RAR arşivinin içindeki tüm dosyaları oyunun dosya konumunun olduğu yere sürükleyin yeter. Bu işlemi yaptıktan sonra oyun açılacaktır.

Son düzenleme:
teşekkür ederim

Hocam indirdiğiniz bir sorun ciktimi

Direkt olarak RAR arşivinin içindeki tüm dosyaları oyunun dosya konumunun olduğu yere sürükleyin yeter. Bu işlemi yaptıktan sonra oyun açılacaktır.
Hocam dosya guvenilirmi

Hocam dosya virüslü puiliwin32/instalcore diye bir virüs buluyor

Son düzenleme:
Hocam defenderdan tarattim pualwin32/installcore virüsü tespit etti false positive gibi durmuyor bende hemen sildim dosyayı
Bahsettiğiniz "puiliwin32/instalcore" PUA (Potansiyel olarak istenmeyen yazılım) olarak geçiyor, PUA/PUP zaten başlı başına bir virüs değil. Zip dosyasını Kaspersky'ın Virus Removal Tool programında tarattım, 0 sonuç çıktı. Bu da virustotal linki (false-positive). Kısacası virüslü değil, ancak şüpheleniyorsanız, indirip indirmemek size kalmış.

Hocam bir forumda okumuştum arkadaş trojan kadar tehlikeli demişti

Hocam virus totalde 600mb üstü taranmıyo diye biliyorum nasıl tarattiniz ve 2 tanesi false postive mi

Hocam kaspersky güvenli diyorsa bize söz düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…