GTA SA nereden indirilir?

Kayra Han

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz üzere GTA San Andreas'ı PC'ye yüklemek istiyorum fakat virüslerden korkuyorum güvenilir link var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Setup'tan kurun iso ile kurup uğraşmayın, setup'un içerisinde benim attığım dosyalardan farklı fix dosyaları bulunuyor ve bu fix dosyaları oyundaki hataları düzeltiyor. Repack (Sıkıştırılmış) demek, yani oyunun indirme boyutu azalsın diye kurulum dosyaları sıkıştırılmış.

Benim attığım setup güvenilir ve virüssüz, Repack'ı oluşturan kişi MagiPacks Games. Eski ve satılmayan oyunları indirmek için güzel bir kaynaktır.
İSO dosyasi farkı ne hocam kurmadan direk oynuyomuyuz

Hocam magipack reddine okuduğum kadarıyla guvenilir tesskurler üstteki soruyu cevaplarsanız sevinirim

İSO dosyasi farkı ne hocam kurmadan direk oynuyomuyuz?
ISO dosyası direkt olarak modsuz-vanilla bir şekilde kuruluyor. Oyunu oynayabilmek için internet crack dosyaları bulup oyunun dizinine atılması gerekiyor, aksi halde bildiğiniz gibi CD/DVD hatası veriyor. Magipack (setuplu) kurduğunda direkt oyuna girebiliyorsun ISO dosyasında olmayan widescreen fix (geniş ekran düzeltmesi) vs. bunda bulunuyor mesela.

ISO dosyası direkt olarak modsuz-vanilla bir şekilde kuruluyor. Oyunu oynayabilmek için internet crack dosyaları bulup oyunun dizinine atılması gerekiyor, aksi halde bildiğiniz gibi CD/DVD hatası veriyor. Magipack (setuplu) kurduğunda direkt oyuna girebiliyorsun ISO dosyasında olmayan widescreen fix (geniş ekran düzeltmesi) vs. bunda bulunuyor mesela.
Hocam küçükken oynadigimiz normal sürüm demi farklılık yok ben onu istiyorum

2 sinde de setup var anladığım kadariyla

Hocam küçükken oynadigimiz normal sürüm demi farklılık yok ben onu istiyorum

2 sinde de setup var anladığım kadariyla
Yok hocam, direkt orijinal oyun. Magipack'ı kuracaksanız setup içerisinde bazı tikli kısımlar gelecek, burada istediğiniz düzeltme modlarını kaldırabilirsiniz, size önerim Project2DFX ve SkyGFX modlarının tiklerini kaldırıp next next diyip kuruluma öyle devam etmektir. ISO'yu kuracaksanız pixeldrain sitesine attığım fix dosyalarını oyunun dizinine atmanız gerek.

Yok hocam, direkt orijinal oyun. Magipack'ı kuracaksanız setup içerisinde bazı tikli kısımlar gelecek, burada istediğiniz düzeltme modlarını kaldırabilirsiniz, size önerim Project2DFX ve SkyGFX modlarının tiklerini kaldırıp next next diyip kuruluma öyle devam etmektir. ISO'yu kuracaksanız pixeldrain sitesine attığım fix dosyalarını oyunun dizinine atmanız gerek.
Hocam çok karıştı şimdi hangisi güvenilir hangisi orjinal oyun hangisini kurulum

Eğer iso dosyası olan direkt setupsuz kuruluysa onu indiriyim

Magipack Repack olanı.
Tamamdır hocam vakit ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Hocam megapick olanı indirdim kurarken hiçbirini tiklemedim ama oyun bozuk polis arabası dışında araba yok ayrıca arabalar sürerken titriyo w basmayı bırakınca otomatik fren yapiyo napmam lazim iso olanı mı indiriyim yardım edin hocam

Magipack Repack olanı.
Hoxam acil yardim

Son düzenleme:
Hocam megapick olanı indirdim kurarken hiçbirini tiklemedim ama oyun bozuk polis arabası dışında araba yok ayrıca arabalar sürerken titriyo w basmayı bırakınca otomatik fren yapiyo napmam lazim iso olanı mı indiriyim yardım edin hocam
Bozuk bir şekilde inmiş sanırım. Tikleri kaldırdınız mı yoksa kutucuklar tikli miydi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı