GTA SA nereden satın alınabilir?

Azadigo

Centipat
Daha fazla  
GTA SA yüklemek istedim ancak hiçbir yerde satılmadigini görünce korsan yükledim ama korsanda mod kurunca oyundan attığı için orijinal yüklemek zorunda kaldım ama hala hiçbir yerde bulamıyorum. Oyunu nereden satın alabilirim?

Grand Theft Auto: San Andreas tek satılmıyor. Yalnız Rockstar Games üzerinden Grand Theft Auto: The Trilogy alabilirsiniz. Yalnız biraz pahalı

2000 - 3000 TL civarında satana siteler var şuanda ama Definitive edition çıktıktan sonra önceki sürümler dijital mağazalardan kaldırıldı.

GTA: The Trilogy The Definitive Edition
Paketini alarak GTA III - Vice City ve San Andreas oyunlarına sahip olabilirsiniz.
Yalnız paketini fiyatı baya tuzlu bu yüzden 27 Kasımı beklemenizi tavsiye ederim o zaman fiyatı 30 dolar olacak.

GTA SA yüklemek istedim ancak hiçbir yerde satılmadigini görünce korsan yükledim ama korsanda mod kurunca oyundan attığı için orijinal yüklemek zorunda kaldım ama hala hiçbir yerde bulamıyorum. Oyunu nereden satın alabilirim?

Steam key satan sitelerden alabilirsin ancak şu anki fiyatlar çok pahalı 55-60$ arası almanı önermem , mobilde orijinal San Andreas'ı bulabilirsin işine yarar mı bilmiyorum.

Grand Theft Auto: San Andreas tek satılmıyor. Yalnız Rockstar Games üzerinden Grand Theft Auto: The Trilogy alabilirsiniz. Yalnız biraz pahalı
Bu fiyat yine iyi Steam de indirimsiz 2.100 TL.

Steam key satan sitelerden alabilirsin ancak şu anki fiyatlar çok pahalı 55-60$ arası almanı önermem , mobilde orijinal San Andreas'ı bulabilirsin işine yarar mı bilmiyorum.
Çarşamba günü Sonbahar indirimi olacak o zaman fiyat 30 dolara düşecek.

Original oyunu korsan hariç hiçbir yerden bulamazsın. Remastered sürüm olan Definitive Edition'ı alman tek seçenek şu an. Ayrıca geçenlerde orijinali modla bitirdim nasıl attı anlamadım. Aşağıda ki mod paketini kullanmanı öneririm. Sorun yaşarsan yaz açıklarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı