GTA SA yüksek FPS'de çalışıyor

Makaleler
5
Eski GTA SA yüksek FPS'de çalışıyor. Bu nasıl olabilir? İster 60, ister 144 FPS'de oynayabiliyorum. Ben bu oyunun en fazla 30 FPS'de çalıştığını (o da silent patch yaparsak) sanıyordum. Oyun orijinal değil. Silent patch, Türkçe yama ve dinput8.dll (Ultimate asi loader diye aratarak en günceli indirilebilir) yüklü. Oyunu Linux Mint'te Lutris programında wine/dxvk ile oynuyorum.

GTA SA kaç FPS'de oynanılmalı diye yazıp youtube'da birkaç video izledim. 30 FPS en uygunu gibi görünüyor. Çünkü 60 FPS'de yavaş yüzme, araçlarla ilgili bazı sorunlar, oyunun genelinde bug'lar ve teknik sorunlar oluyormuş. Bu oyun zamanında konsollar için yapılmış ve sonradan PC'ye kötü port edilmiş ne yazık ki. Konsollardan PC'ye kötü port edilen ne kadar çok oyun var böyle, ah konsollar ah, konsol diye bir şey olmasaymış keşke. 😤

GTA SA kaç FPS'de oynanılmalı diye yazıp youtube'da birkaç video izledim. 30 FPS en uygunu gibi görünüyor. Çünkü 60 FPS'de yavaş yüzme, araçlarla ilgili bazı sorunlar, oyunun genelinde bug'lar ve teknik sorunlar oluyormuş. Bu oyun zamanında konsollar için yapılmış ve sonradan PC'ye kötü port edilmiş ne yazık ki. Konsollardan PC'ye kötü port edilen ne kadar çok oyun var böyle, ah konsollar ah, konsol diye bir şey olmasaymış keşke. 😤
Hocam eğer düzgünce oynamak istiyorsanız PS2 emülatörü üzerinden oynayabilirsiniz çok daha temiz çalışıyor orada, hem ışıklandırma gibi görsel efektler de konsolda daha iyi çalışıyor. PC için ise Downgrade gibi modlar mevcut ama bence emülatör daha mantıklı. Yine düz PC sürümü oynayamayacak seviye değil ama konsola göre çok kötü maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı