İnceleme GTA: SA

Bana göre en iyi GTA oyunu 4'tür ve Sa'yi hiçbir zaman sevemedim niye anlamadım.

Milletin bu oyunda ne bulduğunu anlamadığım oyun.
GTA San Andreas bambaşka bir olay.
@kaane

Buglarla dolu bir oyun, genel olarak idare eder ama her şeyi mükemmel değil.
Şu zamana göre eleştirecek olursak bırakın geçerli not almayı, oynanılabilirlik adına korkunç. Zamanına göre bir eleştiride bulundum ve zamanına göre her şeyi mükemmel. Şahsen eğer bir bug gördüysem veya yaşadıysam da emin olun bana unutturabilecek kadar iyi bir oyun kendisi.

Artık gerçekten çok eskidi ama baktığımda MTA ve SA:MP hala deliler gibi oynanıyor. Zamanın iyisiydi diyelim açıp da oynamam açıkçası özlüyorum ama o eski tadı vermeyeceği kesin.

Bir glitch hatırlıyorum sweetin çatısının bir köşesine dokununca ölüyorduk çok güzel oyundu ya.

Zamanına göre nostalji veren oyunlardan. Aklıma gelince yeniden başlayasım geliyor. Zaten oyuna bir kaç eklenti ekleyince oyunun sorunları gidiyor. (silentpatch, asiloader, fps limiter) gibi.

Hocam oyun güzelmiş yeni çıktı galiba. İndirme linki varmı Steam'da bulamadım.

Şu oyunun grafikleri çok hoşuma gidiyor ne kadar güzel grafikli oyun oynarsam oynayayım bu oyunun grafikleri aşırı ilgimi çekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…