GTA:SA'da araba zıplama görevini yapamıyorum

yiğit321321

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ben araba zıplama görevini yapamıyorum. Yukarı bas diyor basıyorum araba yukarı kalkıyor ama diyor ki yanlış yaptın diyor ve geçemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Numpad'lari kullan.
numpad.jpg

Evet, numpad tuşlarını kullanın.

2, 8 ve 6, 4 gibi.

Yine işe yaramazsa yıllar önce şöyle biri şöyle bir şey paylaşmış.

"Tuş kombinasyonunda sorun oluyor. Fark ettim ki aracın sağ ve sol zıplatmasında sorun yok. Ama ön yerine arka, arka yerine de ön zıplıyor. Oyundan kaynaklanan bir hata yani. Buna göre oynarsanız tek denemede geçebilirsiniz."

Evet, numpad tuşlarını kullanın.

2, 8 ve 6, 4 gibi.

Yine işe yaramazsa yıllar önce şöyle biri şöyle bir şey paylaşmış.

"tuş kombinasyonunda sorun oluyor. Fark ettim ki aracın sağ ve sol zıplatmasında sorun yok. Ama ön yerine arka, arka yerine de ön zıplıyor. Oyundan kaynaklanan bir hata yani. Buna göre oynarsanız tek denemede geçebilirsiniz."

Olmuyor hocam yanlar oluyor sağ sol oluyor ama ön ve arka olmuyor ne yapmam gerekiyor.

Ön arka olmuyor derken, 2 ve 8 tuşları çalışmıyor mu? Bunların ters çalışıyor olma ihtimali nedir?

Arkadaşın dediği gibi oyundaki klavye tuş ayarlarına bir bakın.
hocam numpadlerle oynuyorum sağ ve sola gidiyor yukarı yapıyorum aşağı yapıyorum araba da öyle gidiyor sonra diyoki yanlış yaptın falan diyor

Yani tüm numpad tuşları doğru çalışmasına rağmen ve gözle görmenize rağmen yanlış yaptın diyor.

Bir arkadaş daha yazmıştı daha önce. Demiş ki: "Erken bastığımı fark ettim, meğer o yüzden olmuyormuş. Bir de kayan şekillere çok konsantre olmayın, müziğe kulak verin."

Kısaca, hangi tuşa basmanız gerektiğine bakın ama basarken müzik sesi duyunca basın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı