GTA: San Andreas Çeşitli Hata Çözümleri

Makaleler
1
Yer
Muğla
Daha fazla  
Yaklaşık 2 hafta önce Steam üzerinden oyunu satın almıştım. Farklı farklı hatalar ile karşılaştım. Oyunun şu an ücretsiz dağıltılmasından dolayı, bu sorunlarla karşılaşanlar için bir rehber hazırlamak istedim.

Can not find 800x600x32 Hatası

Bu hata için geçici olarak normal çözünürlüğünüzü 800x600'e düşürmeniz gerekiyor. Intel Grafik ayarlarında bu seçeneği göremiyorsanız, 'Özel Çözünürlükler' bölümüne gelip Genişlik 800 ve Yükseklik 600 ayarlarına girip, uygula diyebilirsiniz. Yenileme hızı olarak da 60 Hz girebilirsiniz.

Oyuna girdikten sonra oyun çözünürlüğünü değiştirip, oyundan çıkış yapıp, tekrar oyuna girin. Daha sonra mevcut çözünürlüğünüzü eski haline çevirip, oyuna girmeye devam edebilirsiniz.

Mouse çalışmama Hatası

Bunun için oyun açıkken Görev Yöneticisini açın.

Daha sonra Ayrıntılar bölümüne tıklayıp, oradan mevcut GTA.exe dosyasını bulun. Sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarla diyelim. Tüm işlemciler yerine CPU 0 hariç tüm tikleri kaldırın.

Araba kullanırken farenin arabaya yön vermesi

Bunun için oyun içi ayarları kullanıyoruz. Kontrol ayarlarından fare bölümüne gelip oradan sürüşle ilgili olan ayarı kapatabilirsiniz.

Mouse çalışmama Hatası

Bunun için oyun açıkken Görev Yöneticisini açın.

Daha sonra Ayrıntılar bölümüne tıklayıp, oradan mevcut GTA.exe dosyasını bulun. Sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarla diyelim. Tüm işlemciler yerine CPU 0 hariç tüm tikleri kaldırın.

İşe yaramadı.

Arkadaşlar mouse‘nin CPU ile düzeltildiğini ben de biliyorum. Ama ben bunu yapıyorum oyunu oynuyorum ve ESC bastıktan sonra yine bozuluyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı