hamza0rikoCr7
Picopat
Arkadaşlar GTA San Andreas Definitive version indirdim de güvenilir mi? VirusTotal'dan taradım tehdit bulundu diyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar GTA San Andreas Definitive version indirdim de güvenilir mi? VirusTotal'dan taradım tehdit bulundu diyor.
Crackli yüklediğiniz şeylerin bence hiçbir zaman güvenilirliği yok.
VirusTotal dosyasına bakarsak %100 güvenilir.
Steam, Epic Games, Xbox Store gibi bilindik yerlerden oyun lisansı almadan indirdiğiniz her oyun için güvenilirlik sıfır sayabilirsiniz ayrıca ne legal ne de illegal bir şey.Arkadaşlar GTA San Andreas Definitive version indirdim de güvenilir mi? VirusTotal'dan taradım tehdit bulundu diyor.
direk malwarebytes ve kaspersky var ikisindede istisnaya eklesem sıkıntı olurmu çünkü oyun indir vipten yükledimdeBen yıllardır burdan indiriyorum bütün oyunları.
Hiçbir virüs sıkıntısı yaşamadım, güvenilir.
Ama kurarken bazı dosyaları engelliyor korumayı kapatıp dosyayı kurman lazım.
hocam oyun indir vip indirdimSteam, Epic Games, Xbox Store gibi bilindik yerlerden oyun lisansı almadan indirdiğiniz her oyun için güvenilirlik sıfır sayabilirsiniz ayrıca ne legal ne de illegal bir şey.
Dosyanın içeriğine yine de ne koyduğu bilinemez. Büyük dosyalarda virüs taraması yapılamıyor. Aynı zamanda şifreli rar ve zip gibi dosyalarda da virüs taraması yapılamaz. Bilgisayara indirip rar dosyasını açtığınız andan itibaren eğer virüslüyse size geçmiş olsun derdim.Hocam çünkü oyun indir vipten yükledimde sıkıntı olmaz değil mi?
hocam peki malware bytes ve kasperky ile taradım klasörü tehdit bulunamadı diyor klasöreDosyanın içeriğine yine de ne koyduğu bilinemez. Büyük dosyalarda virüs taraması yapılamıyor. Aynı zamanda şifreli rar ve zip gibi dosyalarda da virüs taraması yapılamaz. Bilgisayara indirip rar dosyasını açtığınız andan itibaren eğer virüslüyse size geçmiş olsun derdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.