GTA San Andreas Definitive Edition güvenilir mi?

Ben yıllardır burdan indiriyorum bütün oyunları.
Hiçbir virüs sıkıntısı yaşamadım, güvenilir.
Ama kurarken bazı dosyaları engelliyor korumayı kapatıp dosyayı kurman lazım.

Arkadaşlar GTA San Andreas Definitive version indirdim de güvenilir mi? VirusTotal'dan taradım tehdit bulundu diyor.
Steam, Epic Games, Xbox Store gibi bilindik yerlerden oyun lisansı almadan indirdiğiniz her oyun için güvenilirlik sıfır sayabilirsiniz ayrıca ne legal ne de illegal bir şey.

Ben yıllardır burdan indiriyorum bütün oyunları.
Hiçbir virüs sıkıntısı yaşamadım, güvenilir.
Ama kurarken bazı dosyaları engelliyor korumayı kapatıp dosyayı kurman lazım.
direk malwarebytes ve kaspersky var ikisindede istisnaya eklesem sıkıntı olurmu çünkü oyun indir vipten yükledimde

Steam, Epic Games, Xbox Store gibi bilindik yerlerden oyun lisansı almadan indirdiğiniz her oyun için güvenilirlik sıfır sayabilirsiniz ayrıca ne legal ne de illegal bir şey.
hocam oyun indir vip indirdim

Hocam çünkü oyun indir vipten yükledimde sıkıntı olmaz değil mi?
Dosyanın içeriğine yine de ne koyduğu bilinemez. Büyük dosyalarda virüs taraması yapılamıyor. Aynı zamanda şifreli rar ve zip gibi dosyalarda da virüs taraması yapılamaz. Bilgisayara indirip rar dosyasını açtığınız andan itibaren eğer virüslüyse size geçmiş olsun derdim.

Dosyanın içeriğine yine de ne koyduğu bilinemez. Büyük dosyalarda virüs taraması yapılamıyor. Aynı zamanda şifreli rar ve zip gibi dosyalarda da virüs taraması yapılamaz. Bilgisayara indirip rar dosyasını açtığınız andan itibaren eğer virüslüyse size geçmiş olsun derdim.
hocam peki malware bytes ve kasperky ile taradım klasörü tehdit bulunamadı diyor klasöre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı