Dosyanın içeriğine yine de ne koyduğu bilinemez. Büyük dosyalarda virüs taraması yapılamıyor. Aynı zamanda şifreli RAR ve ZIP gibi dosyalarda da virüs taraması yapılamaz. Bilgisayara indirip RAR dosyasını açtığınız andan itibaren eğer virüslüyse size geçmiş olsun derdim.
Bu site güvenilir fakat internetten crackli dosya indirirken her zaman dikkat et. Antivirüslere çok güvenme. VirusTotal'de 0 çekse bile zararlı yazılım olabilir. Antivirüslerin temiz dediği her dosya temiz olmuyor.
Her antivirüs programı virüs algılayacak diye bir şey yok. Virüs varsa bile artık günümüzde videoların, resimlerin, PDF'lerin içine dahi virüs konabiliyor ve bunların tespitini her program yapamayabilir. Ayrıca antivirüs programı kullanmayı kesinlikle önermiyorum, birçok siber güvenlik ve yazılım sektöründe çalışan insanlara da sorsan onlar da önermez. Antivirüsler zaten bir virüs gibi davranıyor bilgisayarda sürekli sağ alt köşede veya ekranda uyarı vermeleri sinir bozucu olabiliyor. Antivirüs programlarını kesinlikle kullanmayın demiyorum ama eğer çok fazla crackli dosya veya başkaları tarafından upload edilen dosyaları yüklemiyorsanız gerek yok.hocam peki malware bytes ve kasperky ile taradım klasörü tehdit bulunamadı diyor klasöre
Haber verecek bir şey yok hocam, dediğim gibi o site güvenilir bir sorun çıkmaz.Deneyip size haber verebilirim isterseniz?
Dediğim gibi crackli dosya indirmek ve indirdiğiniz siteye güvenip güvenmemek size bağlı, güveniyorsanız indirin.@Hypenoxtr hocam fakat RAR şifreli degil ve tehdit yok güvenebilirim degilmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.